logo

Забележите ли тези 3 признака - мъжът ви кръшка

Забележите ли тези 3 признака - мъжът ви кръшка

Тези неща трябва да са като сигнална лампичка за жените, казва популярната блогърка Никол Мур

Популярна TikTok блогърка разкри скритите признаци, по които всяка дама може да разбере, че партньорът й кръшка.

Никол Мур, която в социалната мрежа качва видеа, посветени на отношенията, посочва нещата, които трябва да са като сигнална лампичка за жените.

По думите й, първият предвестник на изневярата е екранът на смартфона. Според нея жените трябва да станат много предпазливи, ако партньорът им е променил изображението на екрана.

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

"Да кажем, че това е била някаква сладка ваша снимка и изведнъж той я е сменил. Трябва да помислите защо, особено ако на мястото й е решил да сложи нещо не толкова приятно", споделя тя.

Блогърката пояснява, че новата картинка може да говори, че мъжът не иска да показва на другите, че е женен или има връзка. И съветва дамите да попитат директно партньора си защо е променил изображението на смартфона си.

"Ако видите защитна реакция, ако забележите, че е нервен, това е знак, че може да ви изневерява", казва Мур.  

Тя  подчертава, че хората, които изневеряват на партньора си, реагират много рязко, когато пипат телефона им. 

Изневярата и работното място

"Ако не крие нищо, открито ще сложи телефона си там, откъдето можете да го вземете. Защото измамникът не иска да докосвате телефона му", споделя блогърката.

Като друг признак за изневяра Мур посочва дългите паузи в комуникацията. "Наистина е важно една двойка да общува през деня или да си споделя какво се е случило", отбелязва тя. 

Признак, че мъжът изневерява, може да се окаже и агресията в отговора му къде е бил", посочва в заключение младата жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай