Зад сватбените СНИМКИ на Деби се крие смъртоносна трагедия, от която никой човек на света не е защитен

Зад сватбените СНИМКИ на Деби се крие смъртоносна трагедия, от която никой човек на света не е защитен

Американката Деби Герлак от Аризона бе най-щастливата жена на света. Двамата с годеникът й Ранди Цимерман дълго време се готвена за сватбеното им тържество, с което да отпразнуват заедно с близките си съвместната им любов.

Сватбеното тържество бе запланирано за 11 ноември тази година. Малко след тази дата Деби сподели в личния се фейсбук профил снимки от сватбата. Но оказа се, че зад тях се крие огромна и смъртоносна трагедия, от която за съжаление никой човек на света не е застрахован, че няма да му се случи или пък да сполети негов близък.

Годеникът на Деби бил запален моторджия. Малко преди сватбата им Ранди се качил на мотора си и решил да се повози. Малко след това се е случила трагедията.

„Един мъж с колата си удари приятелят ми. Катастрофата е била зверска, а Ранди е починал на място. И всичко това само защото въпросният мъж е бързал прекалено много и не е спрял на знак „Стоп”. В този момент той е връхлетял върху Ранди”, спомня си с ужас Деби.

За съжаление щастливите й планове за сватба с възлюбения й били завинаги прекършени. Въпреки това Деби реши да облече сватбената си рокля и да направи снимки с Ранди. Мъжът бе добавен към фотосите чрез фотошоп. Той бе изобразен като призрак, който винаги ще е духом с възлюбената си. На всички снимки и двамата са щастливи, влюбени и усмихнати, а обяснението на Деби е, че именно така винаги ще помни Ранди.

Освен това Деби се снима и с урната с праха на любимия й мъж.

Посланието, което младата жена искаш да направи е, че всички трябва да са внимателни и отговорни когато шофират. Защото миг невнимание коства човешки животи и тотално може да преобърне и прекърши съдбите на повече от един човек. / jenata.blitz.bg

Коментирай