logo

Задължително му задай тези въпроси, преди да правиш секс с него

Задължително му задай тези въпроси, преди да правиш секс с него

Няма значение дали мислите да правите секс с него 5 минути след като сте се запознали, или в първата брачна нощ. При всеки случай трябва честно да си отговорите на тези въпроси!

Здрави ли сте?

Скоро правили ли сте си изследвания за болести, предавани по полов път? А вашият партньор? Разбира се, да зададете този въпрос на себе си е много по-лесно, отколкото на някой друг човек, но ако не сте се запознали преди няколко минути, този разговор е напълно уместен. Хората, които изграждат отношения, трябва да си споделят. Ако сексът е спонтанен, задължително използвайте презерватив. И за редовните посещения при лекаря не забравяйте. Ако искате да промените света, започнете първо със себе си!

Свободен ли е?

Сигурни ли сте, че мъжът, с който смятате да правите секс, не играе двойна игра? И ако той си има някоя друга, това силно ли ви притеснява? Не е важно дали ревнувате, или не. Длъжни сте да разберете в какво рискувате да се забъркате. Не е нужно да опирате нож в гърлото му, за да разберете истината. Постарайте се да зададете сериозния си въпрос на шега. От реакцията му може да разберете много.

Харесва ли работата си?

Мислите, че този въпрос няма никаква връзка? Не бързайте с изводите, защото има. Разговорите за работата му могат да ви помогнат. С какво се занимава? Удовлетворен ли е от това, което върши?

Не е нужно да го питате колко пари получава, защото това не е много възпитано. Помнете: ако веднага го хванете в лъжа (вчера ви е говорил едно, а днес – друго) – бягайте далеч! Ако един човек не може да говори честно дори за работата си, не можете да очаквате да ви каже истината, когато става дума за отношения.

В какви отношения е с бившата си?

Ако знаете, че е бил женен или е имал дълга и сериозна връзка, е по-добре да си изясните дали все още комуникира с бившата си половинка. Ако ви отговори, че тя е тъпа овца, която ненавижда, трябва силно да се притесните. Дори ако тя наистина му е причина болка и не са се разделили като приятели, в никакъв случай не е правилно да обижда бившата си приятелка пред новата си възлюбена. Каква е гаранцията, че някой ден и вие няма да се окажете същата „овца”?

Напълно естествено е бившите съпрузи запазят нормални отношения помежду си, особено ако имат и дете или са прекарали дълги години под един покрив. Хубаво е, когато мъжът се грижи за децата от предишния си брак. Това показва, че е силен и надежден човек, който може да носи отговорност за действията си.

Какво очаквате от отношенията?

Това е много важен въпрос. Искате да си легнете с него само заради секса? Или имате някакви други очаквания? По-добре е отрано да си дадете отговор на тези въпроси! И се постарайте идеята за пръстен с 20-каратов диамант да не фигурира в мечтите ви (оправдана е, но само ако сте се събудили с шейха на Катар, разбира се).

Просто бъдете реалисти!

А ако не го видите повече?

И това се случва: мъжът просто си тръгва и повече никога не се появява в живота ви. Или вие се качвате на самолета и отлитате завинаги. След случилото се между вас, може да продължите напред или да бъдете с разбито сърце. Ако има опасност сексът да ви причини дълбока депресия, по-добре да се откажете от тази авантюра./jenata.blitz.bg

Коментирай