logo

Жена изневери на мъжа си с над 300 любовника, последвало е шокиращо! 18+

Жена изневери на мъжа си с над 300 любовника, последвало е шокиращо! 18+

Не само, че кръшкала на мъжа си, ами и прибрала над 100 000 лева с подли измами

Шокираща семейна история долетя от китайската столица Пекин. В основата на случилото се е Джанг, която е майка на две деца, и повечето й познати смятали, че е щастливо омъжена.

Оказа се, че от 2017 година насам жената е изневерила на съпруга си над 300 любовника. Признанието идва от самата нея. Тя твърди, че първоначално се впуснала в авантюрите, тъй като мъжът й работел постоянно и на нея и ставало скучно имала нужда от секс, а не само да се грижи за децата и домакинството.

Но шокиращата изневяра не свършва до тук. Оказа се, че с подли измами Джанг е успяла да се облагодетелства с над 400 000 юана (което е малко над 100 000 български лева) от любовниците й.

И така – първоначално Джанг изневерявала на мъжа си само заради секса, но после решила да започне да мами наивниците, с които спи, и да им иска пари. Представяла се за самотна майка на две болни деца, която е затънала в дългове за лечението им и живее под наем като при това едва свързва двата края. 

Заради сърцераздирателната история, а и заради секса, любовниците й превеждали ежемесечни издръжки и отделно и давали пари на ръка.

Всичко продължило три години докато този октомври един от мъжете не решил да потърси повече информация за жената с цел да й помогне, но разкрил измамната й схема и факта, че е семейна.

По-късно Джанг е предаден на полицията. Оказа се, че семейството на измамника няма представа за нейните престъпни машинации. Мъжът й не само останал шокиран от измамата, но и от сериозната бройка мъже, с които съпругата му му е изневерила.

След ареста Джанг признала на униформените, че е похарчила всичките пари, които е получила от любовниците си, за онлайн хазарт. Случаят се разследва. Джанг е застрашена от осем години затвор и глоба от 40 000 юана (малко над 10 000 лева).  / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!