logo

Жена се готвеше за семеен празник, когато дойде полиция и й разкри ужасната истина за мъжа й

Жена се готвеше за семеен празник, когато дойде полиция и й разкри ужасната истина за мъжа й

Бях прекрасна съпруга и изключителна майка. Зная, че не го заслужавах, споделя Тереза Майкълс

Не всички семейства са толкова щастливи, колкото се опитват да изглеждат пред хората. Между другото, понякога илюзията за идеален брак прави слепи за действителността дори самите съпрузи. 

В подобно положение се оказала и Тереза ​​Майкълс. Американката вярвала на мъжа си, докато не разбрала, че той планира да я убие.

Тереза ​​се готвела за семейно тържество, когато полицаи почукали на вратата й със зловещо съобщение за съпруга й.

Сватбена СНИМКА запечата шокиращо деяние на младоженец, мрежата гръмна

Униформените й казали, че мъжът й Далас планира да я убие с цел финансова облага. След смъртта на Тереза ​​той щял да получи застраховката и да реши всичките си финансови проблеми, за които тя дори не подозирала, пише News.com.

Властите разбрали за пъкления план на Далас благодарение на жена, която се свързала с полицията. Тя споделила, че от шест месеца Майкълс планира да убие съпругата си. Като оръжие за престъплението си той можел да използва фентанил, който трябвало да бъде купен от жената, която го предала. 

Влюбен мъж видя годеницата си без грим и от шок се озова в болницата с инфаркт СНИМКИ

Малко по-късно разследващите успели да се доберат до записи от разговорите на американеца с "доставчика" на аналгетика.

Съпругът на Тереза признал вината си. Той разкрил, че е разговарял с въпросната жена за убийството на половинката си, но я убеждавал, че в действителност повече го интересува самоубийство. 

Мъжът казал още, че и двамата с жена си имат застраховка "Живот" и описал в детайли какво е трябвало да се направи, за да избегне подозренията върху себе си. 

Въпреки че госпожа Майкълс е останала жива, заради мъжа си положението й в момента е повече от ужасяващо. Докато той е зад решетките на пълна държавна издръжка, тя вече е без дом заради забавени плащания на ипотеката. Освен това се наложило да подаде и молба за банкрут.

Годеникът й я заряза седмица преди сватбата, а 5 г. по-късно негови снимки й разкриха цялата истина

Сега Тереза събира пари на GoFundMe, за да започне нов живот с децата си.

"Бях прекрасна съпруга и изключителна майка. Зная, че не го заслужавах. Бих могла да използвам вашата помощ, за да се изправя на крака и да започна нов живот за себе си и децата", пише Тереза ​​Майкълс. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!