logo

Жените попиляха алфа мъжкарите с тези думи

Жените попиляха алфа мъжкарите с тези думи

Нежният пол каза истинското си мнение за мъжете, които имат прекалено голямо самочувствие за себе си

Всички сме чували израза, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Да, безспорно между двата пола има куп различия - не говорим за полови характеристики, а за начин на мислене, поведение, самооценка, израз и т.н.

И сред двата пола има хора, които са изключително срамежливи, притеснителни и стеснителни. Те сякаш винаги се съобразяват с мнението на околните и „живеят по правилата“.

Разбира се има ги и другите представители – тези, които си мислят, че са най-най във всяко отношение.

Сякаш това поведение е по-често срещано при силния пол. Често сме чували как някой мъж определя себе си за алфа мъжкар, а често и приятелите му го подтикват да си мисли нещо подобно, четкайки егото му.

Но какво мислят жените за т. нар. алфа мъжкари? Е, отговорът е повече от интересен.

Повечето жени са категорични, че тези мъже са изключително неуверени в самите себе си и имат нездравословна визия за тях и света.

Представителките на нежния пол също така заявиха, че подобни изявления от страна на даден мъж могат да показват агресия, която този потенциален партньор ще разкрие на по-късен етап.

„Не знам за какъв точно се взима мъж, който нарича себе си алфа?! Алоу, алфата – не забравяй още колко букви има в гръцката азбука“; „Тия са пълни комплексари“; „Обикновено са едни надувки, които нямат нищо в главата“ – това са само малка част от коментарите на жените, оценявайки алфа мъжкарите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!