logo

Жените реват заради това, а на мъжете не им пука!

Жените реват заради това, а на мъжете не им пука!

Разберете кои са женски комплекси, за които представителите на силния са „слепи“

Почти всяка жена открива недостатъци във външния си вид и започва да се обсебва по тези уж несъвършени части на тялото. Тогава се появяват комплекси и неувереността в себе си, което пречи на общуването с мъжете. 

Дами, важно е обаче да се разбере, че в по-голямата си част представителите на силния пол изобщо не обръщат внимание на такива „нюанси“.

За съжаление се оказа, че има куп комплекса, които измъчват почти всяка жена на света. Добрата новина е, че на мъжете не им пука за това.

Най-голямата причина за недоволство от външния си вид жената вижда в наднорменото тегло. Освен това, дори ако показателите на момичето са нормални според изчисляването на индекса на телесна маса, те могат да се притесняват от излишните мазнини на определени места, например в бедрата, корема и т.н. 

Но мъжете харесват напълно различни типове: някои обожават жени с извивки, други са привлечени от слабостта, а за трети привличането не зависи от числото на кантара. Същото важи и за размера на гърдите.

Мъжете също не обръщат внимание на това дали коремът на жената е плосък и има ли плочки върху него. В тази връзка явно няма да отказват срещи, както и заради големите задни части, които особено привличат някои мъже.

Освен това вашият любим се обръща към тялото ви като цяло, така че няма да се концентрира върху дребни неща като стрии, целулит или бръчки

Но за сметка на окосмяването по тялото е невъзможно да се каже еднозначно, тъй като някой не се смущава от растителността, но отблъсква някого.

Дами, не е нужно да се притеснявате и за луничките си. Това е акцентът и особеността на дамата, която определено не бива да се крие под слой козметика. Освен това много мъже предпочитат естествеността и никакъв или минимален грим. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки