logo

Жените с тези имена може да не се омъжат никога

Жените с тези имена може да не се омъжат никога

 Те са дарени с мъжка енергия или се държат прекалено истерично

 

 Попадали ли сте на дама, която се държи истерично и в същото време има доста мъжка енергия. С това те отблъскват представителите на силния пол.

Според специалисти това до известна степен бива повлияно и от името на човек и именно затова много внимателно трябва да помислите, преди да дадете име на дъщеря си.

Всяко име има своя собствена енергия и много хора знаят за това. Не всички родителите обаче отдават необходимото внимание при избора на название за детето си.

Небрежният подход към това нещо може да има обратен ефект за бъдещето му. Според експертите така например някои женски имена буквално носят корона на безбрачие.

Експерти казаха кои три имена отблъскват мъжете.

Александра

Момичетата с името Александра са притежателки на много силен и доминантен характер. Те са сурови и често стигат до конфликти с половинката. Това е заради звучното им име, което носи мъжка енергия. Именно това може да съсипе личния живот на жените, с това название.

Маргарита

Провалите в любовта на дамите с името Маргарита се обясняват с необмислените им действия и поведение. Тези жени не умеят да си правят планове, а предпочитат да живеят в мечтите си. Често връзката с тях приключва още през първите седмици и дори няма време да се развие в нещо по-сериозно.

Людмила

Дори и жена с името Людмила да успее да се омъжи за своя избраник, то като правило сякаш, бракът й ще се разпадне скорострелно. Съюзите с носителките на това име са краткотрайни, смятат астролозите. Това се обяснява с истеричността на тези дами. Те не са готови да правят каквито и да е отстъпки и компромиси. За тях всеки малък конфликт може да е повод за раздяла. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Маргарита

Маргарита 16.02.2022 7:03

Страхотни глупости може да се прочетат в това списание.

Симеон

Симеон 16.02.2022 8:35

Глупости на търкалета!

Гого

Гого 16.02.2022 14:18

Това за Маргарита е вярно.

Вангел

Вангел 18.02.2022 11:56

Искам Сашка на задна прашка

Ако

Ако 21.02.2022 18:36

Ако