logo

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

„Мъжът на мечтите“ или както той предпочитал да се нарича „диамантеният принц“ още на първата им среща отвел жената с частен самолет до България

В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща с "мъжа на мечтите си".

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Младата жена дошла от Норвегия, за да учи в един от университетите в Лондон. В Тиндър тя се запознала с невероятен млад мъж, който бързо я омаял в чата. Така Сесил се съгласила да излезе на среща с него.

„Мъжът на мечтите“ или, както той предпочитал да се нарича „диамантеният принц“, още на първата им среща отвел жената с частен самолет до България. Там прекарали страхотно, но след това поради „мистериозни обстоятелства“ човекът бил принуден да излети. Общуването им продължило в чата.

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

След месец любов онлайн мъжът помолил Сесиле да отвори платинена кредитна карта, с която да плати за неговото пътуване и за бодигард, тъй като по думите му той имал много „врагове“. Той добавил, че бил заплашван.

Влюбената без колебание изпълнила всички изисквания на мъжа. "Сигурността" му струвала 224 хиляди долара, а мъжът обещал да върне всичко до 54 дни.

Тогава студентката научила ужасната истина. „Мъжът на мечтите“ бил опитен измамник, който е издирван от полицията отдавна. Той е обвинен в кражба, фалшификация и измама.

Лесен тест разкрива колко дълго ще продължи връзката ви!

Сесил едва преживяла жестоката истина. Тя била на прага на полудяване и трябвало да потърси помощ от психиатри, както и да премине курс на рехабилитация. 

Израелската полиция е задържала Казанова. Оказва се, че Сесил не е единствената измамена жена./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай