logo

Жените с тези 5 имена са красиви и обаятелни

Жените с тези 5 имена са красиви и обаятелни

Тези дами са чувствени и в състояние да пленят всеки мъж

Всеки човек има свои собствени стандарти и концепции за красотата, но мненията на мнозина, че всичко започна още с името на човек. 

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богатиОказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Зад буквите на името ви могат да се крият много емоционалност, чувственост и нежност. Ето кои са женските имена, които биват носени от много красиви и обаятелни дами.

Илина

Тези дами са благородни и обичат да светят под светлините на прожекторите. Жените, които носят това име са взискателни към себе си и външния си вид. Те следят модните тенденции и подчертават естествената си красота. Обикновено имат страхотен вкус.

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Виолета

Това рядко име се асоциира с цветето теменужка и виолетовия цвят. Растението символизира романтичните черти на характера на всеки, който носи такова красиво име. Тези дами са много фини, нежни, чувствителни и емоционални по природа. С тях трябва да се отнасяте внимателно.

Семейният статус по никакъв начин не се отразява на влюбената Виолета. Тя винаги е в в центъра на мъжкото внимание и често половинката й изпитва ревност от поведението й. 

Петте най-самотни зодии са...

Елена

Освен безпрецедентна красота, дамите, които носят името Елена, са с много силен и твърд характер. Тези жени са жизнени и много привлекателни. Те могат да бъдат сдържани или пък чувствени. 

Дамите с името Елена не могат да бъдат наречени модни диктатори, но определено мъжете обръщат внимание на стила им.

Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Изабела

Името, съдържащо корена "bella" на испански означава "красива". И не напразно, защото външният вид за такива жени обикновено е бляскав и запомнящ се. Те са упорити и привличат силни и темпераментни мъже. 

Изабела се характеризира с много страст и чувственост.

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Мария

Древните гърци са тълкували името Мария, като "Желана". Това е вярно - жените с това название са просто магнит за мъжете. Въпреки това тези дами обикновено са силни и смели и обичат моногамията.

Мария е милостива и знае как да спечели всички около себе си с обаянието си. Тя се отличава с гъвкавост на характера. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!