logo

Жените са категорични: Идеалният любовник има тези 8 неща!

Жените са категорични: Идеалният любовник има тези 8 неща!

Дамите посочиха чертите на силния пол, които ги правят неустоими за тях

Как изглежда идеалният любовник? Е, отговорът на този въпрос дадоха куп жени.

Ето колко точно минути трае идеалният секс 18+

Според проучване на OnBuy, направено сред 4550 представителки на нежния пол, се оказа, че най-добрите любовници, че и най-привлекателните, трябва да имат осем определени неща.

Тук не става дума за солидна банкова сметка, скъпа кола, луксозно жилище или други, а за черти на лицето и тялото на мъжа.

И така, окосмяването по лицето е обявено за основен признак на идеален сексуален партньор. Според 73 процента от жените брадата придава на мъжете зрялост и бруталност, а също така създава доминиращ образ.

На второ място дамите поставиха кафявите очи на мъжете - 71 процента от анкетираните гласуваха за тази „придобивка“. Следващите елементи в списъка бяха пиърсинг (70 процента от гласовете) и татуировки (62 процента от гласовете).

Освен това много от анкетираните обвързват привлекателността на даден мъж с това дали има широки рамене. Според тях атлетична фигура и комбинация с косата на лицето показва високо ниво на тестостерон в мъжкото тяло.

Появи се плашещо изследване за ниските мъже

Сексуалните черти също включват добре оформени крака (53 процента от гласовете), обръсната глава (40 процента от гласовете) и големи (но поддържани) вежди (36 процента от гласовете). / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

Коментирай

Мутра

Мутра 28.02.2021 14:00

Добре че не излизам с жени, които харесват такива мъже.

Бай Хой

Бай Хой 28.02.2021 14:54

Излизааш, излизаааш

цжж

цжж 01.03.2021 15:10

селските пръчки ли ги питахте? татуси и бръснати глави хаха липсва само анцуга

доКоленко

доКоленко 03.03.2021 7:46

Язък че имам тоо голям кОр. Няма го в класацията :-( И да ви кажа под секрет, няма жена да не харесва голяма тояга. Тая класация е за джендъри!

Мандръсю Мандръсков

Мандръсю Мандръсков 21.04.2021 12:04

какво става със съвременните жени?!? хахахах! добре, че са останали и няколко нормални. и нито едно от теа глупости не ги интересува, ама грам! достатъчно е да ги разсмиваш и хайдеееее...:-)))