logo

Мъж свали 24 кг за шест месеца, ядейки бърза храна

Мъж свали 24 кг за шест месеца, ядейки бърза храна

Истинската тайна за отслабване беше редовното измерване на нивата на кръвната му захар

Жител на Обединеното кралство яде кебапи, бургери и друга бърза храна и успя да свали 24 килограма за шест месеца.

76-г. жена свали 31 кг и стана известен фитнес блогър

Литон Али постепенно пълнееше няколко години подред и след раждането на детето му затлъстяването се превърна в истински проблем за него.

„Трябваше непрекъснато да купувам нови дрехи, защото старите ми ставаха малки“, спомня си той.

Веднъж Али трябваше да изнесе презентация пред голяма публика. На път за семинара видя отражението си във витрината на магазин и му се стори, че изглежда ужасно. След това мъжът разбра, че трябва да отслабне.

Как самотата влияе на здравето на сърцето

Али опита много начини да отслабне, но всички те не дадоха желания резултат. Поради честите командировки той трябваше да яде бърза храна и беше трудно да спазва здравословна диета. Изходът беше намерен едва след като той получи работа в компания, която помага на хората да отслабнат. Там мъжът се научи как да отслабва правилно от гледна точка на науката.

Истинската тайна за отслабване беше редовното измерване на нивата на кръвната му захар. Видях ефекта на храната върху тялото ми. Видях какво се случва, когато ям определени храни и разбрах, че мога да променя диетата си, за да отслабна и да изгоря мазнини.

5 фактора, които ще ни накарат да правим секс всеки ден

Али започна да изучава менюто на продавачите на бързо хранене и научи какви ястия да избере, за да може тази храна да му бъде от полза. В резултат на това той свали 24 килограма за шест месеца. В същото време ядеше шишчета, бургери и пържено пиле./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай