Това е тайната на сочните кюфтета, влудяващо вкусни са

Всичките ми приятелки от месеци ме молят да им разкрия как ги правя

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/tova-e-taynata-na-sochnite-kyufteta-vludyavashcho-vkusni-sa Jenata.blitz.bg
Това е тайната на сочните кюфтета, влудяващо вкусни са

Днес решихме да ви разкрием тайната на сочните кюфтета. Ще плените всичките си гости с тях, гарантираме ви го.

Изненада: Цял живот сме белили варените яйца грешно ВИДЕО

Освен, че са сочни, те са и много вкусни. Подходящи са както за празничната трапеза, така и за ежедневната вечеря или пък обяд.

Всичките ми приятелки от месеци ме молят да им разкрия тайната си, затова реших да споделя рецептата си с всички.

Ето как да ги приготвите.

45 секунди и пържените яйца са готови

Взимате половин килограм кайма. Към нея добавяте нарязан лук, едно яйце, 2 с.л. трици, сол и черен пипер на вкус.

Разбъркайте добре сместа й я оставете за 10-на минутки, за да набъбнат триците.

През това време може да обелите 2 картофа и да ги настържете на рендето. Изстискайте ги и добавете към тях 1 с.л. заквасена сметана, сол и черен пипер на вкус.

 

Всички вкъщи се влюбиха в тази солена закуска със сиренце! И има защо

Намажете с олио дъното на тавата, в която ще ги печете. После оформете кюфтенцата с диаметър около 11 см. И ги наредете във формата.

Отгоре сложете настърганите картофи, след това може да сложите кубченца нарязан пипер или друг любим зеленчук.

 

 

 

Чудно вкусна, лесна и бърза френска закуска, с която ще си оближете пръстите!

После поръсете щедро с настърган твърд кашкавал и отгоре намажете със заквасена сметана или майонеза.

Сложете ги във фурната и ги печете 40-50 минутки при температура 180 градуса.

Сервирайте ястието докато е горещо./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай