logo

Всички полудяха по супер вкусния „горещ” сандвич 

Всички полудяха по супер вкусния „горещ” сандвич 

Всички знаем колко важна е закуската. Тя трябва да бъде засищаща и вкусна. Но каквото и да си говорим трябва и да бъде лесна и бърза за приготвяне, тъй като не всички имаме много свободно време сутрин.

Пръстите ще си оближете с тази феноменално вкусна закуска, която става за минутка

Е, сега от jenata.blitz.bg решихме да ви споделим една супер бърза, лесна и вкусна рецепта за един „горещ” сандвич, благодарение на който не само ще си оближете пръстите, но и ще се превърнете в истински корифей в кухнята.

Необходими продукти:
Две филийки хляб;
Едно яйце;
Сирене – 30 гр.;
Риба (по ваш избор) – 50 гр.;
Масло – 20 гр.;
Копър, сол и черен пипер – по вкус.

Няма по-вкусно и лесно за приготвяне ястие като сандвича „Voila”
Начин на приготвяне:
Рибата трябва да е пържена или сварена – зависи как повече я харесвате. Подправете я с малко нарязан на ситно копър, сол и черен пипер. 

Намажете филийките хляб с масло и върху тях сложете рибата, а след това и резанчета от сиренето. Слетете филийките. След това чукнете и яйцето върху тях.

Сложете в нагрята фурна и печете докато яйцето стане готово.

Преди сервиране може да аранжирате отгоре с още малко копър. Добър апетит от jenata.blitz.bg

Коментирай

Обичам да ям

Обичам да ям 06.11.2018 10:26

Сутрин много обичам да закусвам обилно и вкусно,затова предпочитам сандвича,който е на снимката,с шунка,бекон или колбас,а не този който описвате!

Сигурно

Сигурно 06.11.2018 16:28

Е какво му е бързото да го печете във фурна поне 20 минути. Вие в Блиц имате ли въобще връзка с главния мозък?

русев

русев 06.11.2018 20:19

напълно съгласен с първите 2 коментара,а и да добавя-Блицаджии,тъпаци сте !!!

Ненормалници!!!

Ненормалници!!! 06.11.2018 21:10

Риба и яйца са противопоказни.

свинска опашка

свинска опашка 07.11.2018 16:52

Подкрепям всички коментари добавяйки,че риба и сирене е крайно п/вопоказно и безвкусно. Опитайте. Близ нямате акъл за 2 стотинки.

цонко цонев

цонко цонев 12.11.2018 4:09

вие в колко часа ставате бе суджуци , и колко време закусвате.да пуснеш фурната трябват поне 20 мин да загрее.да опечеш нещо още 20мин.да закусиш още 25 мин .ай сиктирт от тука.ще ми закусва 1 час .кога ще работиш бе кавали. в каварна една глава лук и малко сланина , туй за туй