logo

Ботоксът крие неочаквана опасност за здравето на жените и… оргазмите им

Ботоксът крие неочаквана опасност за здравето на жените и… оргазмите им

Все по-често жените изглаждат бръчките по лицето си благодарение на ботокса. Често пъти той запълва и устните на нежния пол. Сега обаче учени от Кардифския университет направиха плашещо изследване за ботокса.

Оказа се, че той крие много и неочаквани опасности здравето на жените. Но не само това – под заплаха са и оргазмите на жените, че и на половинките им.

Излиза, че ботоксът, който се слага по лицето на жената засяга същите лицеви мускули, които отговарят за мимиките, които правим по време на оргазъм. 

„Именно от тук идва опасността. Жените, които не могат да изразят с лицето си удоволствието, което получават често пъти са зарязвани от мъжете си, защото те смятат, че не ги задоволяват сексуално. Помислете си – изпитвате удоволствие, стенете от кеф, но лицето ви е каменно – мислите ли, че това е нормално. Не естествено. А ако не правите секс, не получавате оргазми това е опасно и за здравето ви. И ето как отървавайки се от бръчките с ботокс вие си навличане големи и неочаквани неприятности. Затова преди да направите това си помислете добре какво рискувате и какво може да загубите”, заявяват учените от университета. / jenata.blitz.bg

Коментирай