logo

Брутално: Красавица показа тялото си и мрежата притихна СНИМКИ

Брутално: Красавица показа тялото си и мрежата притихна СНИМКИ

Първоначално момичето криело недостатъка си, но накрая приело външния си вид и започнало да споделя свои разголени фотоси в социалните мрежи

Момиче с кожно заболяване показва как изглежда тялото й и не спира да възхищава последователите си в мрежата. На публикациите й в Instagram обърнаха внимание журналистите от Daily Star.

Клер Спъргин е диагностицирана с псориазис през 2017 г. след слънчево изгаряне в областта на раменете. Заболяването обаче започнало да се разпространява по цялото тяло.

"Когато го получих за първи път, бях смутена. Бях на 19 и на тази възраст се тревожиш много повече за външния си вид. Можете да имате гена на псориазис в тялото си, но може да нямате псориазис, докато не се задейства", казва тя.

Секси мадама си свали дрехите, всички се шокираха какво крие отдолу

Първоначално момичето криело състоянието на кожата си, но накрая приело външния си вид и започнало да споделя свои разголени снимки в социалните мрежи. 

На една от последните си публикации 24-годишната блогърка, която има близо 34 000 последователи, позира със спусната коса в червен комплект бельо. На фотоса се вижда, че лицето, деколтето, ръцете, корема, задните части и бедрата й са покрити с петна. 

"Смисълът не е в това да се покажа полугола. Става дума за показване на уникалните белези по кожата ми. Показвам какво е да живееш с кожно заболяване... Показвам какво е истинско!", е подписала Спъргин публикацията, която събра повече от 4 000 харесвания.

 

Брутално: Красавица показа краката си и разплака милиони

Постът й вдъхнови интернет потребителите, които не спират да й благодарят за откровенията в коментарите си. 

"Профилът ти ми помогна много да приема собственото си тяло с псориазис. Благодаря ти", "Ти си уникална и това е прекрасно. Благодаря ти, че си истинска", "Страдам от псориазис от 41 години и съм много доволна да видя млади хора като теб, които са горди с това, което са. Истинско вдъхновение", "Ти си красива и силна", пишат те. 

"Когато направих този профил, имах чувството, че вече не се крия. Отне ми години, за да приема кожата си и да не умирам от срам, когато нося бански на плажа. Непрекъснато се страхувах, че някой ще започне да ме сочи с пръст... а те биха!

Плоска като дъска блогърка трупа пачки от голите си СНИМКИ 18+

Бях шокирана колко хора открито биха попитали: "Какво ти е?". Тогава бях толкова смутена, но сега разбирам, че те просто не са знаели и са били любопитни", споделя блогърката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!