logo

Фитнес бомба: 73-годишната Джоан свали 30кг. и заприлича на модел ВИДЕО

Фитнес бомба: 73-годишната Джоан свали 30кг. и заприлича на модел ВИДЕО

Коленете й започнали да се напукват от болка и се наложило да оперира едното

В живота Джоан е имало много проблеми, свързани с възрастта: затлъстяване, задушаване, висок холестерол, хипертония, постоянна болка в ставите. Възрастната дама вече се движела трудно и вече изобщо не можела да се изкачи по стълбите!

Нашата героиня признава, че е имала проблеми със съпруга си, което й е причинило нервен стрес.

Тя се опитала да компенсира този стрес с мазна и сладка храна, от която станала 90 кг! С нейната височина тези 90кг. сериозно са развалили както външния й вид, така и здравословното й състояние.

Странно! Мъж подаде молба за развод, след като видя детските снимки на жена си

Коленете й започнали да се напукват от болка и се наложило да оперира едното. На страницата си в Instagram Джоан Макдоналд разказва: „Не можете да върнете часовника назад, но можете да стартирате часовника отново!“

Точно това направи Джоан! Всичко е започнало, когато дъщеря й сериозно се притеснила за здравето й и й подарила чисто нов iPhone, така че Джоан да може да вземе онлайн курс за обучение от известен фитнес треньор.

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" - жените са шокирани

Вероятно сте мислили, че се опитвала да рекламира онлайн тренировките си, но не! Тя беше обучена от дъщеря си Мишел Макдоналд, която е „специалист по трансформация на жена над 40 години“, а също така носи титлата за шампионка на WBFF PRO за фитнес.

В специално приложение Джоан получила инструкции как и какви упражнения да изпълнява, колко повторения и кардио да прави. Тя тренира усилено четири пъти седмично и не само, че се отърва от мазнините, но стана истински спортист!

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

Нашата атлетична героиня не изпълнява упражнения за баби и възрастни хора, а вдига истински щанги и гири!

Тя не само загуби 30 кг, но и  се сдоби с красиво, мускулесто тяло и започна да изглежда много години по-млада! Мисля, че нейният пример трябва да затвори устата на много хора завинаги и да опровергае любителите на аргумента, че "след 40 години не трябва да ходиш на фитнес".

Предвид резултата и сроковете на постигането му (от 2017 г. до 2019 г. е цялата промяна), предполагаме, че е имало приложение на хормонална корекция, свързана с възрастта, под наблюдението на опитен лекар. Но това не е сигурно! 

В свободното си време баба Джоан кара колело с часове. 

Вижте интересните тренировки на баба Макдоналд: 

/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай