logo

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър и тази на Джак и Джейс е направо невероятна (СНИМКИ)

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър и тази на Джак и Джейс е направо невероятна (СНИМКИ)

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър е направо невероятна. Двете момичета са родени през юни 1995 година в Балтимор, Мериленд. Близначките живеели в консервативно християнско семейство, заедно с по-голямата им сестра, майка им и баща им, който бил грузинец, а в щатите бил пастор.

„Израснахме в консервативно и религиозно семейство. Винаги са ни казвали, че е срамно да споделяме чувствата и мислите си. Никога не сме били много близки със семейството си. Дори и помежду ни, нищо, че бяхме близначки, сякаш имаше някаква дистанция. И двете обаче бяхме безумно нещастни момиченца. Аз лично всяка нощ заспивах със сълзи и гореща молба към Бог, но сутрин щом се събуждах виждах, че мечтата ми не се е сбъднала и пак плачех. Стигах до там да съжалявам, че изобщо съм се раждала”, споделя с мъка Джеклин – една от близначките.

Малко след като навършили пълнолетие двете момичета си споделили шокиращи неща и животът им тотално се преобърнал. 

„Винаги знаех, че може и да съм се родила момиче, но искам да бъда момче. Нямаше как да го споделя на никого, дори на сестра ми, с която сме се развивали заедно в една утроба. И все пак един ден реших да споделя на Дженифър, че не искам да съм момиче, а момче. Това беше когато бяхме на по 16 години и вече живеехме със семейството ни в Монро, Джорджия”, спомня си Джеклин.

С изненада обаче тя научила, че  близначката й изпитва същите чувства.

„Бяхме момичета, но винаги гледахме да се обличаме като момчета. По едно време решихме, че просто сме гей и започнахме да се виждаме с момичета. Но малко след това разбрахме, че това не ни стига и ние наистина сме момчета, които за съжаление са се родили в женски тела. Затова решихме да променим това”, споделят момичетата.

Момичетата, с еднакво ДНК започнали да приемат тестостерон през април 2017 година, а малко след това – през август, претърпели  и са претърпели операции на гърдите и гениталите.

„Лекарите изрязаха женските ни гърди и ги оформиха като мъжки. Същото направиха и с половите ни органи”, разкриват 23-годишните вече Джак и Джейс.

От 29 септември тази година те официално се водят мъже, като това е променено и на личните им карти.

Момчетата завършили правен университет, а сега и двамата са заместник-шерифи, в града, в който живеят. 

Джак е щастливо обвързан с половината си Смит, която е 19-годишна студентка по екология, а Джак е сгоден за 22-годишната пекарка Майгон.

„Ние сме едни истински щастливи мъже, който се чувстват прекрасно в кожата си и обичат жените до себе си. Без значение кой и какво ви казва, ако не се чувствате добре в кожата си направете каквото е необходимо, за да сте щастливи. Ще живеете със себе си през целия си живот – не позволявайте на другите да ви казват какви да сте или какви да не сте”, споделят момчетата, които са били родени като момичета. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Емил

Емил 31.10.2018 7:35

Да ибъ и тъпите копилита кво ги показвате да объркате главата на някое дете и тук при нас скапани платени джендъри.

Българка

Българка 31.10.2018 7:41

Това статии за децата ни ли са бе американски идиоти. Господ си е отредил мъжа и жената . От жени се превърнали в мъже. Пълнете главите на децата с глупости.

viki

viki 31.10.2018 10:07

защо снимката на Джак и Джейс е на обратно, бе, дебили ?!!!

MЪДЮ

MЪДЮ 31.10.2018 19:03

че дайте да хуй

Фанат

Фанат 19.12.2018 19:52

Я в шоке! У них есть канал на Ютубе, который они ведут с 2013 года. Я его смотрела и не подозревала, что эти красивые парни, это девушки