Лекарите мълчат за тази смес, която лекува какви ли не болести!

Лекарите мълчат за тази смес, която лекува какви ли не болести!

Комбинацията от прополис и мляко има специален ефект: в допълнение към лечението на настинки и белодробни заболявания, цялостното благосъстояние, сън, раздразнителност и умора се отстраняват.

Прополиса може да купите от аптеката. Флакон с капацитет от 25 мл ще ви стигне дълго време, а струва доста малко пари.

Приемът на лекарството трябва да бъде вечер, преди лягане - 20 капки в 100 мл горещо мляко за 10 дни веднъж месечно. Курсът на лечение трябва да се повтаря за 4-6 месеца.

- При лечението на настинка при деца, положителен ефект се получава след първите капки. За предучилищните деца през нощта дайте 1-2 капки прополис в 1/3 чаша горещо мляко.

- Панкреатит, гастрит, язва на стомаха, чернодробно заболяване. Вземете тинктурата на прополиса според посочената схема в продължение на 6 месеца.

- Прополисът с мляко намалява холестерола в кръвта, лекува екземата и други кожни заболявания, нормализира се менструалният цикъл.

- Прополисът оказва значително влияние върху стабилизирането на психиката. Ако приемете прополисната тинктура, всички тревожни мисли изчезват и вие сте настроени за най-доброто, което е много важно за лечението./jenata.blitz.bg

Коментирай

кико

кико 18.06.2018 11:47

Глупости на тарка-лета,от мен,повече плод и зелен-чук,и чесън.Чесънът е най-големият лек,върхът на билките и лютивите червени чушки.Яжте това и ще сте здрави.

Мунчо

Мунчо 18.06.2018 12:35

Кико, не забравяй червеното винце и вратните пържоли !