logo

Мъчи ви настинка? Изпробвайте този метод и няма да съжалявате!

Мъчи ви настинка? Изпробвайте този метод и няма да съжалявате!

На пръв поглед това може да ви изглежда странно, но истината е, че работи безотказно

В последно време една много странна тенденция набира огромна популярност по целия свят. Става въпрос за лечението на настинки с мокри чорапи. На пръв поглед това може да ви изглежда странно, но истината е, че този метод работи безотказно! 

Стандартният комплект за облекчаване на симптомите на грип и простуда досега включваше голяма чаша горещ чай, топло одеяло и мокри превръзки. Но това беше преди появата на тази нова тенденция. Днес към него вече можете смело да добавите и чифт мокри чорапи и ще разполагате с най-новия и ефективен метод за борба с настинките.

Разбира се, звучи странно, но носенето на мокри чорапи преди лягане наистина помага за облекчаване на симптомите на простуда и подобрява общото състояние. И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем на какво се дължи това!

Тези 10 неща в дома ви предизвикват болести

Намокрете чифт памучни чорапи в студена вода, след което ги изцедете добре. Потопете краката си в топла вода, затоплете ги добре, докато кожата не порозовее. След това подсушете краката си и веднага обуйте студените мокри памучни чорапи. Върху тях сложете сухи вълнени чорапи. Легнете си да спите, като завиете добре краката си. На сутринта чорапите ще бъдат сухи и топли, а вашето състояние ще се е подобрило значително. 

Бърз тест, с който ще разберете страдате ли от сърдечни проблеми

Този метод наистина работи и си има медицински обосновано обяснение. Факт е, че когато краката започнат да се охлаждат, кръвоносните съдове се свиват, а това означава, че тъканите и органите получават повече полезни хранителни вещества. Същите тези хранителни вещества са необходими за борбата на организма ни с инфекциите. След това през нощта краката започват отново да се затоплят. Тогава съдовете се разширяват и освобождават токсините, заседнали в тъканите.

Всички купуваме тези 5 неща от магазина, а може да са много опасни за здравето ни!

Тази процедура не само подобрява кръвообращението, но и спомага за понижаване на температурата.

Оказва се, че всичко е изключително просто и в този невероятен метод всъщност няма никакво чудо. Въпреки това подобни методи само помагат за облекчаване на симптомите, затова най-добре да не разчитате само на тях, а да лекувате заболяването с лекарства! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай