logo

Момиче припадна от глад на улицата, последвалото я потресе

Момиче припадна от глад на улицата, последвалото я потресе

Излязох от метрото и тръгнах да пресичам широкия булевард. Точно по средата усетих как светът изчезва изпод краката ми, споделя то

Потребителка на Reddit сподели в мрежата в каква конфузна ситуация е попаднала, след като е забравила да закусва и обядва.

Един следобед Bulky-Organization43 решила да отиде на кино. Тъй като бързала, излязла от вкъщи с домашните си дрехи - тениска и шорти. В метрото обаче се почувствала много зле. Момичето нито било закусвало, нито обядвало, в резултат на което кръвното му паднало. 

"Излязох от метрото и тръгнах да пресичам широкия булевард. Точно по средата усетих как светът изчезва изпод краката ми, обля ме студена пот", споделя тя.

След това загубила съзнание и припаднала на улицата.  

Опасни за здравето: 9 зеленчука, които не трябва да ядете всеки ден

Случайни минувачи й помогнали да стигне до най-близкия ресторант, а когато се освестила напълно, й предложили да извикат линейка. Плачейки, тя отказала медицинска помощ, обяснявайки, че не е яла нищо от предишния ден.

"А сега си представете следната картинка: болнаво момиче, което плаче, съобщава, че не е яло нищо от вчера. Облечена е със стари дрехи и маратонки", пише тя.

По думите й, накрая непознатите решили, че има нужда от помощ и й дали пари. Собственикът на заведението пък я нахранил безплатно и й дал 20 долара.

След конфузната ситуация, в която попаднало, момичето побързало да се прибере вкъщи от страх, че някой от хората, които са й помогнали, ще я види в киното. А парите, които получило, дало на бездомна жена, която срещнала на пътя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай