logo

Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви

Психолог разкри как кръвната група определя съдбата ви

Проучването е много любопитно

Психологът Борис Хигир стигна до много интересни изводи след дългогодишни изследвания. Според експерта темперамента, характера и склонността към определени заболявания зависят от кръвната група на даден индивид.

Какво се случва с тялото и здравето на жените, които ядат сланина

Специалистът е отделил много време за проучванията си и дори е успял да опише точно какви са хората, притежатели на една или пък друга кръвна група.

В следващите редове ще ви разкрием до какви изводи е стигнал той, какви хора сте, какво ви очаква в бъдеще и кои са заболяванията, от които сте застрашени най-много. Информацията може да ви е наистина много полезна.

Тези натурални продукти борят хроничната умора

Собствениците на кръвна група 0 имат нестабилна нервна система, според психолога. Те много често изневеряват. Такива хора обаче не отстъпват лесно, те са целенасочени и много упорити.

Обикновено успяват да реагират адекватно в критични ситуации и дори да проявят смелост и агресия, когато се налага. Най-предразположени са към невралгия, хипертония, неврози и синузит.

Не е истина колко полезна е дъвката! Бори излишните килограми и...

Хора с кръвна група А имат доста спокоен характер. Те успяват да владеят емоциите си, дори в напрегнати ситуации и когато имат неприятности.

Най-често тези хора биват засегнати от заболявания на дихателната система, тъй че е редно да пазят добре гърлото и дробовете си. Болестите са астма, хроничен бронхит и т.н. Алергиите също са често срещани при тях.

Млад татко умили мрежата със СНИМКА на бебето си, но един мъж го попари с истината

Ако кръвна група B тече във вените на човек, то той най-вероятно е много проницателен. Такива хора, според психолога, са много креативни и талантливи. Те са хора на изкуството. За съжаление, успехът не ги спохожда много често, но това е така, защото не винаги завършват нещата докрай.

Най-емоционални са собствениците на кръвна група АВ. Те са много талантливи, енергични и със здрава психика. Те обмислят добре всеки детайл в професионален план и никога не оставят това, което са започнали. Много са целеустремени.

Ужас, боя за коса едва не уби млада жена СНИМКА 18+

Хората с кръвна група В и АВ не са много добре здравословно, слаби са. Грипът често ги поваля, а алергиите са им чести гости. Важно е да правите упражнения, да се храните правилно и да не злоупотребявате с нищо./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай