logo

Сексапилната Лия си направи „бразилско дупе” в турска клиника, а после умря в страшни мъки (СНИМКИ 18+)

Сексапилната Лия си направи „бразилско дупе” в турска клиника, а после умря в страшни мъки (СНИМКИ 18+)

Сексапилната 29-годишна Лия Кеймбридж реши да си направи „бразилско дупе” и липосукция на корема в турска клиника в Измир. Британката, която е майка на три деца, се насочила към тази операция, тъй като се притеснявала, че след като е родила толкова деца фигурата й се е развалила и наред с увисналото коремче и дупето й се е смъкнало.

Самата операция минала добре, но после започнали страшни усложнения. Това разкри годеникът й – 31-годишният Скот Франкс, с който са заедно от повече от десет години.

„Планирахме сватба, а сега трябва да организирам погребението й”, сподели съкрушеният й партньор, който разказа за ужаса, през който са преминали заради на пръв поглед безобидната разкрасителна процедура.

Лия платила близо 3000 британски паунда за операцията в турската естетична клиника. Но веднага след операциите за лифтинг и „бразилско дупе” получила три инфаркта. 

Годеникът й твърди, че тя е загинала още на операционната маса, а не както лекарите му казали след няколко дни, в които всичко било наред. 

„Писа ми. Винаги се чуваме, а тогава само ми писа. Каза, че не иска да говори и че се чувства стабилна и всичко е минало наред. Стори ми се странно, но не му обърнах внимание, докато не ми се обадиха от турската клиника и не ми казаха, че е мъртва”, казва мъжът, който чакал половинката си в Лондон, където живеят.

„Лия бе параноична, че не изглежда добре. Казах й, че е красива, каквато е, но тя наистина го искаш, за да възвърне собствената си увереност в женствеността си”, споделя Скот.

„Не мислех, че ще се случи подобно нещо. Или поне не с нея”, казва още почерненият мъж.

Той вярва, че операцията на Лия се е объркала, след като мазнините са депозирани в кръвния й поток, а нивата на кислорода й са спаднали.

„Казват, че е била стабилизирана след операциите. Че всичко е било наред, но не им вярва. Аутопсията ще покаже истината”, споделя той.

„Лия е била подложена на упойка и усложненията са се случили поради натрупването на мазнини в кръвта й и нивата на кислорода й спаднала, а може и самата упойка да не е преценена правилно”, разсъждава Скот, който се зарича, че ще направи всичко възможно децата им да я помнят с добро. 

„Просто искам това да е лош сън. Животът ми се разби. Моля ви, ако и вие или ваши близки обмислят подобни операции – внимавайте. Преценете рисковете преди да ги направите. Преценете заслужава ли си”, апелира Скот, който загуби любимата си заради уж безобидни естетични операции.

Медици, които коментираха случая на Лия, обявиха, че смъртните случаи при липосукции на корема и „бразилско дупе” са едва една от три хиляди. Според тях това е значително по-висока смъртност от всяка друга форма на пластична хирургия. Експертите са категорични, че това са едни от „най-опасните пластични операции”, които може да се правят. 

Така наречената процедура „бразилско дупе” включва вземане на мазнини от талията или стомаха и инжектирането им в задните части. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

Tоя смотаняк я пратил да прави от

Tоя смотаняк я пратил да прави от 31.08.2018 21:23

Англосаксонски кравешки смъкнат г-ъз бразилско дупе.......смотаняк....убил майката на децата си серсемина \Ебал за три деца ...била хубава сега искал гумен задник ! СЕРСЕМИН !

бираджийка

бираджийка 01.09.2018 8:05

Умствена недостатъчност! Не е толкова рядко срещано!