logo

Тереза забрави да изчисти спиралата си, след дни нещо ужасяващо се появи на клепача й! (СНИМКИ 18+)

Тереза забрави да изчисти спиралата си, след дни нещо ужасяващо се появи на клепача й! (СНИМКИ 18+)

Тереза отиде при доктор, след като започна да усеща болка в клепачите, а очите й непрестанно бяха насълзени и зачервени.

Защо много жени обичат да спят със завивка между краката (СНИМКИ)

Оказва се, че жената честичко забравяла да маха спиралата си, преди да си легне, Не е за вярване какво нещо се е появило под клепача й.

Жената силно е увредила очите си, след като повече от 25 години заспива с грим. В резултат на това от вътрешната страна на клепачите й се появиха твърди черни точки.

Какво се случи с 5 приятелки 40+ на нудистки нощен плаж в Гърция

51-годишната дама реши да се обърне към доктора си, след като очите й перманентно били раздразнени и воднисти. Жената е опитвала с какво ли не да облекчи симптомите – капки за очи и други лекарства.

Майката на две деца от Сидни, Австралия, е останала шокирана, когато видяла снимка, направена от лекарите. На тях се виждало, че от вътрешната страна на клепача има твърди, калцирани черни образувания, приличащи на камъчета.

Валентина се показа по бански и взриви мрежата, потребители я обидиха жестоко! (СНИМКИ) 

Спиралата, която все забравяла да чисти от очите си, била виновника за всичко това. Операцията за отстраняването на петната отнела 90 минути, а жената била с обща анестезия.

Д-р Дана Робай публикува ужасните снимки на очите на пациентката си, за да предупреди всички какво може да им се случи, ако не чистят внимателно грима си.

Любовникът не е лукс, а средство, защото... 

„Никога не бях виждала такова нещо през цялата си кариера”, казва докторката.

„Всеки път, когато Тереза е премигавала, тези неща са дразнели окото й. Те са опасни за зрението й. С драскотините, които могат да бъдат оставени от тези образувания, тя можеше да ослепее. Важно е да знаете, че симптомите са подобни на тези, когато пясък попадне в окото ви и започне да ви дразни”, добавя медикът./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай