logo

Това са четирите тайни за красота на Ирина Шейк

Това са четирите тайни за красота на Ирина Шейк

Ето как да забравите за бръчките и да имате стройна фигура в домашни условия

Гледайки Ирина Шейк, може да се каже със сигурност, че тя не е прибягвала до пластична хирургия. На 37 години моделът изглежда доста свеж благодарение на правилното хранене и грижи. И, разбира се, генетиката играе голяма роля тук. 

Изтрещя: Бритни Спиърс се показа чисто гола СНИМКИ 18+

Все пак има няколко правила, които Шейк спазва като канони и твърди, че огромна част от прекрасната й визия се дължи именно на тях.

По думите й, ако някой спазва правилата й, то бръчките по лицето му ще намалеят и ще има красива и изящна фигура като нейната, без да се подлага на отвратителни и безкрайно строги диети.

Според нея най-важното нещо са грижите, които човек полага сам за себе си у дома. Тя самата признава, че към момента не се е подлагала на никакви хирургични интервенции и няма филъри в лицето си.

Сред нейните тайни е измиването с кубче лед . Това е страхотна процедура, но трябва да се прави внимателно.

Първо се уверете, че не сте алергични към студ. И не забравяйте да вземете предвид вашия тип кожа: ледът може да няма най-добър ефект под формата на обрив или дразнене.

Второ, можете да масажирате лицето си само с прясно замразен лед, не по-стар от 1 седмица.

Трето, не е нужно да правите това, преди да излезете навън. Дайте време на съдовете да се възстановят.

Освен това Шейк твърди, че протеиновите шейкове й позволяват да поддържа стройната си фигура . Те наистина работят, но не бива да се увличате твърде много от тях. Излишъкът от протеини в организма натоварва тежко бъбреците и черния дроб, което е изпълнено с образуването на отоци и акне.

Дори в касичката на тайните на модела е дневният прием на зелени смутита . Тази напитка се отразява перфектно на състоянието на кожата и качеството на тялото. Основното е, че е прясно и не замества твърдата храна.

Допълнителен помощник на модела като превенция срещу целулит е скрабът от кафе . Утайката от кафе действително действа, но само ако търкате редовно, а ефектът ще забележите едва след 2-3 месеца. Но този лайфхак няма да работи, ако имате тънка кожа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай