logo

Тя цял живот носеше ластик на ръката си, но след 30 г. жестоко съжали

Тя цял живот носеше ластик на ръката си, но след 30 г. жестоко съжали

В резултат на носенето на ластика 47-годишната жителка на Британска Колумбия в Канада е диагностицирана със синдром на карпалния тунел

По правило момичетата винаги искат да си имат под ръка ластик, с който да вържат косата си, ако решат. И в повечено случаи най-удобното място за съхранението му е като си го сложат на китката.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Въпреки това обаче малко момичета предполагат в какво може да се превърне този навик.

Лиза Макланен винаги е имала гъста коса, така че не е изненадващо, че ластикът за коса е бил важна вещ в живота й. Момичето, както много други, го носело на китката си. Това продължило около 30 години, докато болката в ръцете й не започнала да я тревожи.

Лошо ли е наистина да носим сутиен 24/7?

В резултат на носенето на ластика 47-годишната жителка на Британска Колумбия в Канада е диагностицирана със синдром на карпалния тунел - неврологично заболяване, причинено от притискане на нерв.

Болката се усещала и в двете китки на Лиза, но особено на лявата й ръка, където жената винаги носела ластика си за коса. Тя дори не можела да предположи, че такъв безобиден навик може да се отрази на здравето й. Отначало Лиза решила, че артритът е виновен, но продавачката й казала каква е истинската причина за страданието й.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

"Няколко дни по-късно отидох в магазина и разказах на продавачката за случилото се. И тя внезапно каза сериозно: "Никога не носи ластик. Невролог ми каза за възможните проблеми, които могат да се появят от това".

В резултат на това кръвообращението на Лиза било нарушено, основният нерв на ръката й бил повреден и започнало възпаление.

"Не правете това. Просто не предизвиквайте подобни проблеми. Няма да е лесно да го поправите по-късно", съветва Лиза./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай