logo

Всички допускаме тази грешка, а тя прави водата опасна за здравето ни

Всички допускаме тази грешка, а тя прави водата опасна за здравето ни

Тя подобрява функциите на тялото ни и помага за хубавия ни външен вид

Невъзможно е да си представим живот без вода. От нея зависи всеки един жизнен процес в организма ни. Не напразно лекарите настоятелно препоръчват ежедневно да приемаме достатъчно количество от прозрачната течност.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са 5-те трика, с които просто ще забравите за излишните килограми, особено по празниците. Споделихме ви и за 10 неочаквани неща, които състаряват кожата толкова бързо, колкото и лошите навици.

Тя подобрява функциите на тялото ни и помага за здравия ни външен вид.

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Преди време учени обаче изготвиха списък, който показва кои ежедневни наши навици превръщат водата в опасна течност. В следващите редове ще ви разкажем по-подробно коя е тази грешка, която в никакъв случай не трябва да допускаме, когато пием вода.

 

Дълбоките бръчки изчезнаха от лицето ми след тези домашни подмладяващи процедури

Някои от нас все още не знаят, че е безопасно да се кипва вода само веднъж. Многократното повтаряне на това действие е много вредно. Не трябва да консумирате такава вода.

43-годишна дизайнерка сложи в малкия си джоб всички тийнейджърки! Тайната й за вечна младост се крие в...

Експерти смятат, че врящата повторен път вода е много вредна, защото от нея след повторно кипване се изпаряват не само вредните вещества, но и полезните съединения.

Тя е на 54, а на лицето си няма и една бръчка! На красотата й завиждат дори 25-годишните и всичко се дължи на...

Редно е да отбележим, че повторението на процеса може напълно да промени структурата на водата, което не е безопасно за здравето. Експерти от Харвардския университет са стигнали до този извод след 27-седмично проучване. Според тях при повторно кипване се увеличава концентрацията на арсен, нитрати и флуорид, които се съдържат в тази течност.

Нито един уважаващ себе си дерматолог няма да сложи тези 5 неща на лицето си!

Много е важно обаче да приемаме наистина чиста вода поне веднъж дневно и то достатъчно количество. Ако не знаете какво количество от прозрачната течност трябва да приемате въз основа на възрастта, килограмите и здравословното си състояние, то може да се консултирате за това със специалист./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 16.05.2019 18:57

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

hhh

hhh 17.05.2019 1:31

ТАЗИ СТАТИЯ СИ Я ЗАВРЕТЕ В НАСРАНИЯ ГЪЗЗ ... КОЙ Е АВТОРА - ДА МУ ЕБА МАЙКАТА .. ПЪЛНИ ЛАЙНА СТЕ ИЗМИСЛИЛИ .

ЕБачов

ЕБачов 17.05.2019 2:32

Кур за БЛИЦ!

Ъъъъ

Ъъъъ 17.05.2019 7:49

Блиц, идиоти ли работят при вас?