11 факта за отношенията между принц Хари и Меган Маркъл, които и двамата биха искали да запазят в дълбока тайна

11 факта за отношенията между принц Хари и Меган Маркъл, които и двамата биха искали да запазят в дълбока тайна

Наскоро в голямото кралско семейство се роди нов съюз, който не прилича много на останалите: известният с похожденията си ерген принц Хари се ожени за американската актриса Меган Маркъл.

Около връзката им имаше много спекулации, а някои дори побързаха да упрекнат Меган в пресметливост. 

На какво сме свидетели: на предварително планирана акция на Меган по превземане на британското кралство или на голяма любов? Тези 11 факта за отношенията между актрисата и Хари, които двамата предпочитат да останат тайна, може би могат да дадат отговор на така важния въпрос. 

Приятелите обвиняват Меган в лицемерие

Твърде вероятно е тези гръмки обвинения да са несправедливи. Действително, никой не знае каква всъщност е Меган Маркъл. Известно е само, че американката винаги е мечтаела да стане принцеса. И успя да постигне целта си. 

А ето как самата Маркъл реагира на критиката: "Естествено, че подобни изказвания ме натъжават. Гордея се с това откъде съм и каква съм. Но ние с Хари не се фокусираме над подобни неща. Концентрираме се върху отношенията си. Когато целият този излишен шум преминава покрай ушите ти, ти става по-леко и просто се наслаждавате на времето, прекарано в компанията на другия". 

Колко дълго ще продължи този съюз?
Само един Бог знае какво ще се случи с брака на Меган и Хари. И това не е важно, защото в момента двамата са на седмото небе и под влияние на чувствата, които изпитват, са готови на всякакви подвизи в името на другия. 

Одобрява ли кралицата?

За някакви си две години животът на актрисата се променя на 180 градуса. За да стане пълноправен член на кралското семейство, се налага да се прости с много неща, които е обичала и е вършела в ежедневието си. Например, наскоро се наложи да изтрие профила си в Инстаграм, защото на членовете на кралското семейство им е забранено да използват социалните мрежи. Може би това е за добро, защото така само кралица Елизабет ще може да следи всяка една крачка на новоизпечената херцогиня. 

Хари е сляп, защото е влюбен до уши

Всички сме наясно с многобройните любовни похождения на младия принц и репутацията му на гуляйджия. Но съдейки по това, че нещата стигнаха до брак, става ясно, че принцът е безумно влюбен в Меган. Тя е първата, с която любовникът Хари решава да се свърже в брачен съюз. 

Меган си спомня как Хари й е направил предложение: "Това беше изключителна изненада. Хари беше толкова мил, естествен и много романтичен. Той падна на едно коляно... Дори не го оставих да завърши предложението си и го прекъснах с думите: "Сега мога ли да кажа "да"?", разказва херцогинята на Съсекс. 

Никога няма да разберем използва ли американката Хари за собствена изгода или не. По думите й, тя изобщо не е знаела кой е принцът, докато не го е срещнала.

Меган, смятай, че сме ти повярвали!

Отношението на Меган Маркъл към парите

Истина е, че Меган Маркъл не влиза в кралското семейство с празни ръце, а със статут на успешна актриса. Освен това феновете на кралското семейство веднага забелязаха един много важен детайл: Маркъл е истинска модна икона, а както е известно - шопингът е скъпо удоволствие! Няма да му е лесно на принц Хари...

Печатът "разведена"
Меган Маркъл има свое минало и в него наистина има моменти, за които би предпочела да не говори. Първият брак на Меган с продуцента Тревър Енгелсън продължава едва 3 години. Причина за развода им става присъщата за Меган жажда за слава. Актрисата много рядко се застоява вкъщи, почти цялото си време прекарва на снимачната площадка и не обръща никакво внимание на съпруга си. 

Най-добрата приятелка на Маркъл - Нинаки Приди, разказва: "Кариерата на Меган в крайна сметка доведе до края на този съюз. Бях в шок, когато ми казаха, че се развеждат". 

Семейство Адамс

Като цяло семейството на Меган Маркъл е отделна тема! Всички помним историята, когато доведеният й брат написа писмо на принц Хари, в което го убеждава да не се жени за сестра му. Но това далеч не е всичко. Доведената й сестра Саманта Грант е написала цяла книга по темата, озаглавена  "Дневниците на сестрата принцеса парвеню", в която засипва с обиди известната си родственичка. 

Въпреки това Меган не бърза да се разстройва. Сега тя е обкръжена от добри и грижовни хора. Херцогинята отдавна не чете какво пишат вестниците за нея и се интересува само от онова, което мисля близките й. 

Блудният син Хари

За никого не е тайна, че до запознанството си с Меган, Хари водеше много разпуснат живот и заради изцепките си често попадаше по страниците на жълтата преса. Глупостта с нацистката униформа... А многобройните нощи в Лас Вегас ... За щастие, принцът се спря навреме.

Американски паспорт

Нищо не успя да спре влюбения Хари, дори и американският паспорт на Меган. Известно е, че членовете на британското кралско семейство обикновено свързват съдбата си само с британци. Но, както се казва: за любовта няма прегради. И принц Хари просто се вслуша в сърцето си.

Снимка с новото гадже в Инстаграм

Едва започнала да се среща с принца, тя по всякакъв начин се опитваше да намекне на последователите си за връзката си с Хари. Веднъж дори качи снимка с гривната му. Но какво пък, няма да я съдим прекалено строго, защото на нейно място сигурно щяхме да направим същото!
 

Тайни полети до Лондон
В началото на връзката си Меган и Хари не спираха да се жертват. Докато принцът беше в Лондон, Меган пътуваше между Лос Анджелис и Торонто. Въпреки огромните разстояния, тя намираше начин да отскочи до Лондон, да гостува в Кенсингтънския дворец и да остава незабелязана.
Хари също направи големи жертви и често летеше до Торонто за тайни срещи с любимата. 

"В продължение на шест месеца се срещахме тайно, след това и пресата се усети. Между другото, нищо не се е променило от тогава. Същата съм си, както преди", спомня си Маркъл. 

Няма значение дали вярвате, че Меган изпитва същите истински чувства към Хари, каквито той към нея. Много почитатели на кралското семейство дори отбелязват приликата на Меган с принцеса Даяна: тя, също като Маркъл, не се вписваше в тесните кралски рамки. А самият Хари смята, че ако майка му беше жива, Меган щеше да намери общ език с нея./jenata.blitz.bg

Коментирай