64-г. Шарън Стоун подпали мрежата със СНИМКА 18+ по микро бикини

64-г. Шарън Стоун подпали мрежата със СНИМКА 18+ по микро бикини

Звездата от култовия филм "Първичен инстинкт" не се притеснява да демонстрира стройната си фигура и редовно експериментира със смели визии

През годините Шарън Стоун е попадала безброй пъти във всевъзможни класации за секс символи. И в това няма нищо странно. Актрисата изглежда невероятно добре както на екрана, така и извън него.

Стоун сякаш е неподвластна на времето. На 64 години изглежда млада, красива, слаба и във великолепна форма.

Звездата от култовия филм "Първичен инстинкт" не се притеснява да демонстрира стройната си фигура и редовно експериментира със смели визии, независимо дали става въпрос за тесни дънки или провокативни рокли с цепки и огромни деколтета.

Шарън Стоун се съблече, показа голи гърди и шашна с... СНИМКИ

Преди дни Стоун реши да се наслади на последните летни дни, препичайки се край басейна в дома си в Лос Анджелис. За целта актрисата е избрала изключително оскъден бански, показвайки на феновете плосък корем, стегнати ръце и стройни крака, става ясно от снимка, която се появи в профила й в Инстаграм. 

На кадъра тя позира пред огледалото. Дори на фона на голямата снимка на Мерилин Монро на стената, Стоун изглежда просто зашеметяващо! 

"Защо винаги влизам във форма, когато лятото свършва?", пита закачливо Стоун последователите си в мрежата.

Шок: Шарън Стоун си свали полата, а отдолу се видя... СНИМКИ

Те пък побързаха да я уверят, че винаги изглежда прекрасно.

"Ти ме мотивираш да се грижа за себе си!", "Възхитен съм от теб!", "Лятото никога не свършва, когато изглеждаш така!", "Шарън, ти си много гореща!", "Мечтая да изглеждам така на тази възраст!", "Секси и загоряла фигура!", "Какви стройни крака", "Ти си нереално красива по природа!", са само част от коментарите, които не спират да валят под снимката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!