logo

Амал Клуни успя да си навлече гнева на Анджелина Джоли, а Меган Маркъл само наля масло в огъня с решението си да...

Амал Клуни успя да си навлече гнева на Анджелина Джоли, а Меган Маркъл само наля масло в огъня с решението си да...

Новината, че между съпругата на Джордж Клуни - Амал, и холивудската актриса Анджелина Джоли има напрежение, не е от вчера, но никой не й придаваше особено значение. Две знаменитости са се скарали - за Холивуд това не е нещо необичайно. 

Скандалът обаче се разрази с нова сила, когато семейство Клуни застана на страната на Брад Пит в бракоразводното дело на Бранджелина. Правозащитничката Амал дори имаше неблагоразумието да нарече действията на Джоли безумни. 

Освен това, Анджелина открай време бе смятана за кралицата на Холивуд. До момента, в който в светлините на прожекторите не попадна Амал. "Анджелина не обича Амал, защото смята, че тя й е откраднала короната на първа дама на Холивуд по отношение на хуманитарната дейност", разкрива източник, близък до актрисата.

"Тя би предпочела Джордж Клуни да се бе спрял на някоя по-обикновена красавица. В лицето на Амал Анджи вижда сериозна конкуренция. Тя положи много старания, за да се избави от скандалния си имидж и да се превърне във въплъщение на женствеността и хуманизма. С появата на Амал се чувства необразован аутсайдер", добавя той. 

Джоли се опитва по всякакъв начин да унижи съперницата си, дори й измисли оскърбителното прозвище "Плюс един", намеквайки, че без мъжа си Амал е никоя. 

Но мисис Клуни също й нанесе жесток удар. Източникът твърди, че според нея Джоли била откачена и неспособна да стане политик. 

Нещата станаха още по-зле, когато семейство Клуни бе поканено на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Запознати твърдят, че това направо е вбесило холивудската актриса. Самата Джоли искала да установи контакт с херцогинята на Съсекс, но Амал я е изпреварила. 

Сега двете дами, като в детската градина, са започнали да делят приятелите си и нещата не са приключили с херцогинята на Съсекс. Анджелина и Амал карали всички свои приятели да избират - или едната, или другата. Това правило важало и за стилистите, и за гримьорите, и за всички останали, които работят с тях.

Джоли и Клуни не спират да се очернят в медиите. Докъде ще ескалират тези холивудски страсти,  можем само да гадаем. /jenata.blitz.bg 

Коментирай

Жена

Жена 28.07.2018 12:12

Анджелина Джоли..Амал е само"плюс един"...Умна или не..все тази..Има хиляди умни жени по света и у нас...Без Клуни...когото аз лично не харесвам като артист,,,коя щеше да е ,тя?!

Също

Също 29.07.2018 8:50

Предвид годините им, Анджелина ще загуби.

По-млада е

По-млада е 29.07.2018 13:07

Кога са на възраст вече е време да се оттеглят и да се показват новите звездички

не сте добре

не сте добре 29.07.2018 19:25

Три години разлика имат във възрастта. Това е осезаема разлика само при подрастващите.