logo

Анджелина Джоли лети на крилете на любовта! Нещата с новия й са толкова сериозни, че...

Анджелина Джоли лети на крилете на любовта! Нещата с новия й са толкова сериозни, че...

За това, че Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат, стана известно през септември 2016 година. От този момент журналистите не спират да приписват нови и нови връзки на красивата актриса. По всички личи обаче, че този път нещата са сериозни. 

Определено Джоли възнамерява да крие новата си връзка, докато окончателно не приключи старата. И не смята да коментира отношенията си със звездата от "Отмъстителите" Том Хидълстън докато разводът й с Брад Пит не стане факт. 

Фото: © Evan Agostini/Invision/AP

"Тя продължава да пази връзката си в тайна, но близките й приятели забелязват, че сега е много по-щастлива", твърди запознат пред Radar Online. "Но докато разводът с Пит не стане факт, Джоли не иска да разкрива нищо пред пресата", добавя той.

Джоли крие отношенията си с Хидълстън дори и от колегите си от "Господарка на злото". А това, между другото, не е много лесно, тъй като снимките на лентата са във Великобритания и актрисата не пропуска възможност, за да се види с любимия. 

Що се отнася до децата, Джоли вече ги е запознала с новото си гадже. Но дали те са одобрили избора на майка си, все още не е ясно. 

Въпреки че лети на крилата на любовта, актрисата отново успя да уплаши почитателите си с външния си вид. Тя се появи с елегантна сива рокля и шапка на службата в катедралата „Сейнт Пол“, която бе в чест на 200-годишнината от основаването на Ордена на Свети Михаил и Свети Георги, но по-наблюдателните се впечатлиха не от изтънчения й външен вид, а от това, че е отново изглежда много отслабнала.

Запознати твърдят, че Джоли е отслабнала заради натоварения си работен график и постоянния стрес, на който е подложена покрай бракоразводното дело./jenata.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

Коментирай

Nel

Nel 29.06.2018 11:00

Станала е само очи и уста...

не мога да разбера

не мога да разбера 29.06.2018 13:21

За втори брак се казва: от трън ,та на глог!Този невзрачен мъж и фотограф с какво я е привлякъл??? Едно джезве кокали в него.

мангуста

мангуста 30.06.2018 8:18

Джоли е абонат на Блиц.