logo

Антония Петрова разкри шокиращи подробности за новия си съпруг (СНИМКА)

Антония Петрова разкри шокиращи подробности за новия си съпруг (СНИМКА)

"Това беше любов от пръв поглед. Тя наистина ме връхлетя. Като видях тези сини очи и просто замръзнах. Усетих го и нямам обяснение". Така описва новият си съпруг Батинков - Антония Петрова пред Нова телевизия.

Миската Антония Петрова показа СНИМКИ от приказната си сватба

"Той е заклет ерген. На 39 години е. Няма минал брак. Няма деца. Сега оценявам колко е специално това, че точно този мъж ми предложи брак. Годежът ни стана на първия месец, когато запознахме неговото семейство с моето", споделя влюбената моделка.

"Всичко се случи заради една грешка. Хостесата беше объркала местата на моята компания и на неговата и реално през цялото време седяхме един за друг. Той дълго не ме заговори. По някое време съм станала и съм отишла някъде и той казал на свой приятел: "Ако това момиче се върне, ще се омъжа за нея". Е, така и стана", разказва развълнуваната Антония.

"Когато нещо се случва с лекота, то просто трябва да се случи - Все  повече вярвам в силата на Вселената вече. Просто всичко се случи толкова леко, на един дъх", коментира блондинката.

Коментирай

111

111 29.06.2018 15:57

Той роднина ли е с една моя бивша позната Невена Батинкова

хихи

хихи 29.06.2018 23:31

Оф, тез мъже много се омъжват, бе..........

Дея

Дея 30.06.2018 11:40

Момиче!? Това не беше ли много отдавна? Когато наближаваш 40-те и вече имаш един брак зад гърба си, да се представяш за момиче е смешно.

Вержи

Вержи 30.06.2018 15:37

Българските мъже стават много извратени. Да имаш желание да се жениш за крокодил е нещо ненормално. Или да живееш с крава,че и дърта и грозна.

Правда

Правда 30.06.2018 17:53

Мисля си,че този батинков иска да се чуе за него,но е избрал най неудачния вариант. Има толкова красиви,интелигентни,умни,добри и млади момичета в България. Да ще се чуе и за тия,но може да започнат да му казват мистър крокодил. Може би така ще стане известен.

Коко

Коко 30.06.2018 19:31

Абе важното е,че е шокиращо.Дай Боже повече шок на тълпата!