Атаката срещу Меган Маркъл ескалира! Сестра й изригна и отправи смъртно обвинение!

Атаката срещу Меган Маркъл ескалира! Сестра й изригна и отправи смъртно обвинение!

Продължава медийната атака срещу херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра й Саманта започна да публикува постове на страницата си в Twitter след като баща им Томас каза пред TMZ, че няма да спре да разговаря с медиите, докато дъщеря му не го приеме обратно в живота си.

"Действай като хуманен човек, действай като жена", обръща се Саманта към сестра си и добавя: "Ако баща ни умре, това е заради теб, Мег".

Не се знае дали Меган е прочела тези призиви, тъй като след като се присъедини към кралското семейство тя изтри всички форми на социални медии, пише Daily Mail.

Затова пък Саманта не спира да пише:„Радвам се, че имаш толкова време, за да отдадеш дължимото на другите, пренебрегвайки собствения си баща!“

Меган е била близка с баща си, докато е растяла, но вече поне от два месеца не го е виждала.

Затова пък Томас не спира да разговаря с медиите. Той сподели пред The Sun, че според него от усмивката на дъщеря му си личи колко е ужасена от новите отговорности и добави, че няма да спре да говори пред медиите, докато не му бъде позволено да говори и с Меган.

По думите му пред  TMZ, той е пазил дълго време мълчание, но бил обявен от пресата като отшелник в Мексико. Затова и решава да разкаже историята си.

Коментирай