Без бельо: Дакота Джонсън се посрами с гола рокля СНИМКИ 18+

Без бельо: Дакота Джонсън се посрами с гола рокля СНИМКИ 18+

Дори феновете на актрисата бяха изненадани колко е разкрепостена

След като Дакота Джонсън играе във филмовата адаптация на най-провокативния роман на 21 век „Петдесет нюанса сиво“, тя може да си позволи абсолютно всичко. Колкото и разголено да е облечена, това няма винаги да шокира феновете й, защото всички вече са виждали тялото й чисто голо.

Трябва да се каже, че Дакота се възползва от това и често идва на обществени събития в тоалети, които дори не могат да се нарекат дрехи. Този път тя обаче надмина себе си.

Очаква се Джонсън да зачести публичните си изяви заради премиерата на Madame Web – филм в който главната роля е изпълнявана именно от актрисата. Брюнетката се опитва да сложи звездата си още по-високо с това си превъплъщение.

Щерката на Мелани Грифит дойде на една от премиерите на филма в Лос Анджелис в тоалет, който бе напълно прозрачен. Дори истинските кралици на „голите рокли“, обикновено могат да се смутят да са без дрехи и без бельо пред обектива, но не и Дакота.

Роклята й представляваше едра мрежа, с втъкани камъни. Тя бе с огромно деколте, което стигаше почти до пъпа, но откровено казано, това едва ли има значение, предвид, че Дакота просто беше гола.

За аксесоар Джонсън заложи на много нежна огърлица с голям камък. Обувките й бяха класически черни сандали, които с нищо не провокираха вниманието на аудиторията. Видимо акцентът е трябвало да пада само и единствено върху голото тяло на актрисата.

Визията й наистина е много смела, а с всяка следваща премиера на Madam Web актрисата става все по-дръзка.

Явно до края на пиар кампанията на филма Джонсън ще се превърне в новата безспорна кралица на разголените рокли. Или може би това е намек от страна на Дакота към приятеля й, музиканта Крис Мартин, с когото се среща повече от 6 години, че е време да се оженят?  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!