Без да иска и с един малък жест кралица Елизабет се издаде мрази ли Меган Маркъл (СНИМКИ)

Без да иска и с един малък жест кралица Елизабет се издаде мрази ли Меган Маркъл (СНИМКИ)

Още щом стана ясно, че принц Хари има сериозни намерения към любимата си Меган Маркъл, се появиха всевъзможни твърдения, че кралица Елизабет Втора никога не би позволила американската актриса да стане част от кралския двор. Но, както на всички е известно, до сватба все пак се стигна.

Падна поредна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и... първия й съпруг! (СНИМКИ/ВИДЕО)

По време на церемонията погледът на кралицата към Меган бе тълкуван с редица задни мисли. И в повечето от нас остана впечатлението, че Елизабет Втора никак не харесва Маркъл и никога няма да я приеме така, както на нея й се иска.

Гръмна чутовен скандал около кралската сватба на принц Хари и Маркъл

Едно са предположенията, друго е истината.

Сега Daily Mail обръща внимание на един привидно дребен детайл от интериора на Бъкингамския дворец, който обаче има важно значение именно по въпроса харесва ли кралицата Меган или не.

Като направим сравнение между снимки от залата за официални срещи във времето преди 19 май - денят на сватбата на Хари и Меган, и тези след, виждаме една промяна.
 

До единия стол, на който често сяда кралицата, върху дървена маса, вече стои снимка на младоженците.


Кадърът е от фотосесията по случай годежа и, очевидно, е поставена на мястото си след сватбата. А допреди това на нейно място стоеше семеен портрет на дъщерята на Елизабет Втора принцеса Ан и нейния съпруг във военни униформи. Ето как Маркъл намери своето място сред любимците на кралицата.

Коментирай

Марина

Марина 08.06.2018 12:28

Това може само в България да се коментира,а и на снимката изобщо не се вижда кои са.

тюююююююююююююююю,

тюююююююююююююююю, 08.06.2018 18:08

бях се притеснил,че не я иска,ся ши спя,като пеленаче.

ametist4

ametist4 08.06.2018 19:03

Това е протокол и изобщо не касае чувствата на кралицата към Меган. Но ако нейно величество обсипе поетрета на Меган с целувки - това вече е друг въпрос.

Принцеса

Принцеса 08.06.2018 20:41

Тоя дърт раптил няма ли да се пренесе най-после в един по-добър свят...

henrikav

henrikav 27.07.2018 19:20

Я оставете принцесата на мира, щом успя са се качи по стълбата, значи е силна и смела, остава да издържи на времето. За принцеса Диана също се пишеха подобни глупости, въпреки, че тя знаеше порядките , с които е израсла. Да се радваме за Мегън и който иска или може, да следва неиния пример.