logo

Бомба: Ева Лонгория се съблече, тази СНИМКА 18+ ще ви изуми

Бомба: Ева Лонгория се съблече, тази СНИМКА 18+ ще ви изуми

Красивата актриса показа зашеметяващи форми на 46-годишна възраст

Поглеждайки към 46-годишната Ева Лонгория, не може да не кажем, че за нея сякаш времето е спряло. Определено брюнетката може да оглави клуба за най-горещите отчаяни съпруги някога.

Най-скандалните и вулгарни визии на червения килим СНИМКИ 18+

Звездата сякаш просто е продала душата си на дявола срещу възможността да не остарява и винаги да изглежда зашеметяващо и ви гарантираме, че не преувеличаваме.

Една от най-сексапилните актриси публикува уникален палав кадър в социалните мрежи, на който е захвърлила дрехите и демонстрира голи форми.

Рокля с огромна цепка издаде най-голямата тайна на Джей Ло! (СНИМКИ)

Актрисата е заложила на червен бански от две части. Видимо Лонгория отделя много време в грижа за себе си и хвърля доста пот във фитнеса, защото си личи колко уникални форми поддържа.

Стоманена преса и стройни крака – не е ли страшно сексапилна?

Звездите, които ошашавиха света със скандалните си рокли на голо СНИМКИ 18+

Банският, както вече казахме, е от две части и не е нищо особено. Горната част е асиметрична с едно рамо, а долната привлича окото с две странични панделки, направени от връзки. Лонгория определено изглежда и много по-висока и много по-слаба в сравнение с преди.

Джей Ло се разголи скандално, всички са шокирани какво навлече СНИМКИ

Определено ще ни се прииска и ние да се върнем към така отлагания хранителен режим и поне малко да се доближим до прекрасните форми на Ева Лонгория през лятото. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!