Бритни Спиърс е неузнаваема, феновете й са в шок от тези СНИМКИ 18+

Нямам целулит и тежа 50 килограма - заяви певицата, но никой не й повярва

https://jenata.blitz.bg/zvezdi-i-shou/britni-spirs-e-neuznavaema-fenovete-i-sa-v-sok-ot-tezi-snimki-18 Jenata.blitz.bg
Бритни Спиърс е неузнаваема, феновете й са в шок от тези СНИМКИ 18+

Феновете на известната певица от 2000-та година отдавна се тревожат за Бритни Спиърс. Изглежда всичко в живота на звездата след освобождаването й от попечителство не върви по план. 

Бритни Спиърс удари дъното, взе шокиращо решение

Когато тя беше ограничена в правата си, Спиърс каза на последователите си, че мечтае да прекарва повече време със синовете си, да се омъжи за любовника си Сам Асгари и да живее в мир. 

В същото време напоследък в живота на певицата имаше много неща, които шокираха всички. Но тя със сигурност не живееше в мир.

През 2021 г. бащата на Бритни престана да бъде неин наставник. Дълго време тя беше зависима от родителя си, той трябваше да одобрява всички значими действия на певицата и да подписва всички документи за нея. 

В края на краищата имаше време, когато поради проблеми с алкохола и незаконните вещества певицата можеше да навреди на себе си. 

Но тази позиция на Спиърс провокира конфликти в семейството. В крайна сметка Бритни беше сигурна, че е в състояние да управлява живота си сама.

Тогава феновете на певицата започнаха кампания за освобождаване на Спиърс от попечителството. Заради обществен натиск се наложи съдът да „освободи“ певицата. 

Но, за съжаление на феновете, това не промени живота на Бритни. 

Изглежда, че сега певицата се чувства още по-зле, отколкото по време на настойничеството на баща й. Спиърс живее във фантазиите си и не може да разбере реалността.

Наскоро папараци заснеха певицата, докато се разхожда из Лос Анджелис. Бритни вървеше по улицата в много нескромна рокля, обувки на дебела платформа и шапка. 

За тази визия Спиърс реши да се откаже от бельото и зърната й бяха на показ… но не само тя.

Именно тази й визия шокира всички, а отговорът на певицата ги потресе допълнително.

След като снимките се появиха в интернет, Бритни побърза да увери феновете, че на снимката не е тя. В крайна сметка певицата твърди, че не може да изглежда толкова зле. 

Бритни Спиърс прекали, лъсна в чисто голо ВИДЕО 18+

В потвърждение на думите си Бритни приложи няколко селфита.

„Тежа 50 килограма и нямам целулит“ – отсече Бритни, а това определено не прозвуча достоверно на последователите й.

След тези снимки феновете на Спиърс започнаха сериозно да се тревожат за нея. В крайна сметка певицата явно не може да се оцени адекватно. Според тях сега изявленията й могат да предизвикат само смях. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи