logo

Брижит Макрон отново очарова със стил и класа и засенчи всички с уникално красивото си украшение, което се оказа... (СНИМКИ)

Брижит Макрон отново очарова със стил и класа и засенчи всички с уникално красивото си украшение, което се оказа... (СНИМКИ)

Десетки световни лидери и съпругите им миналия петък се събраха в столицата на Аржентина Буенос Айрес, за да участват в срещата на върха на страните от Г-20. Както при всички подобни събития освен на проблемите, които разглеждаха най-влиятелните политици,  пресата обърна огромно внимание и на тоалетите на нежните им половинки. 

Докато държавните глави мислеха как да спасят този свят, дамите посещаваха различни мероприятия, организирани от съпругата на аржентинския президент Хулиана Авада. 

Вече ви разказахме за уникалните тоалети на половинката на американския президент Мелания Тръмп и дъщеря му Иванка, с които за пореден път успяха да приковат всички погледи към себе си. Днес е редно да обърнем внимание на визията на друга много интересна дама, която дава повод за коментари с всяка своя поява - Брижит Макрон. Защото 65-годишната съпруга на държавния глава на Франция отново се оказа в центъра на вниманието. 

Мелания Тръмп и съпругите на мъжете, които управляват света, шашардисаха всички с визиите си! (СНИМКИ)

За срещата си аржентинския президент и очарователната му съпруга първата дама на Франция избра невероятно стилен бял костюм.

Въпреки възрастта си, любимата на френския президент не се притеснява да носи рокли и поли с дължина над коляното.

И май има право да го прави.

С такива крака дори и 20-годишните не могат да се похвалят! 

Брижит Макрон демонстрира стил и класа при посещението си в Белгия, но всички погледи бяха приковани към... (СНИМКИ)

За тържествената вечеря госпожа Макрон смени снежнобелия тоалет на  Chanel  със светлосин костюм на Louis Vuitton.

А за разходката си в президентската вила Брижит Макрон отново заложи на бялото.

Изчистена, скромна, но много елегантна рокля.

И стилна, както винаги! 

Но най-красивото украшение на първата дама на Франция не бяха скъпите тоалети, а щастливата усмивка на жена, която е обичана!

Мелания Тръмп и Брижит Макрон ошашавиха всички с тоалетите си! Показаха секси и дълги крака, а после… (СНИМКИ)

Можем да спорим до безкрай красива ли е Брижит Макрон и извадил ли е късмет съпругът й, когато е решил да свърже живота си с нея, но фактът си е факт: в нея има нещо особено, което винаги успява да привлече вниманието на околните.  /jenata.blitz.bg

Коментирай

gedmladenovi12@abv.bg

[email protected] 07.12.2018 13:21

abe kakva krasota ot edna babichka,sprete da se izlagate s tezii snimki,prekrasna e Melani,che e mlada,a tozi sbat kon sas slato da se obleche,si e kon ha ha ha

henrikav

henrikav 07.12.2018 15:33

Липсва ѝ яшмака, бяло и черно е стилово. Ще е обявена за мис Вселена. Тя е храбра, но са лоши съветничките ѝ. защото не се носи според възрастта си, както това правеше бушевица стара.

taka e

taka e 08.12.2018 15:25

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

модавел

модавел 09.12.2018 8:42

Modavel https://modavel.com/ онлайн магазин за дрехи, бельо и аксесоари

15+7896514

15+7896514 11.12.2018 14:38

какво толкова я възхвалявате -да и завидя на краката ???? вие нормални ли сте ???!!!??? да завидиш на нещо наистина хубаво , а не на сбръчкана кожа - и по ръцете и по краката . и другото - на тези години може малко по - добре да се облича