logo

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Диетата с бульон е идеален начин да възстановите красивото си тяло нормално след раждане или периоди на спонтанно преяждане

Защо мислите, че диетите не работят? Хората често правят грешки, защото насочват вниманието си към ползите от диетата. Всички тези методи гарантират резултати, но имат много странични ефекти, включително стрии, загуба на коса, потъмняване и суха кожа, крехки нокти, намаляване на жизнената енергия, апатия и постоянен глад.

Възниква логичен въпрос: има ли диета, която може да спаси хората от неприятните компоненти, свързани с намаляването на теглото? За щастие, принципът на тази диетата е разработен така, че ви позволява да постигнете максимални резултати с минимално въздействие върху здравето. 

15 храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!

Тайната на холивудските звезди 

Диетата с бульон е идеален начин да възстановите красивото си тяло нормално след раждане или периоди на спонтанно преяждане, свързани с продължителна депресия. Горещата холивудска филмова звезда Салма Хайек прибегна до този метод, за да възстанови тялото си след раждането на дъщеря си.

Диетата с бульон помага да се отървете от 7 килограма от наднорменото тегло за 3 седмици. Тя не предлага специално меню и не ви принуждава да ядете строго по час. Тя ви дава пълна свобода при избора на продукти и има благоприятен ефект върху кожата. Можете да ядете каквото искате, ако не е един от специалните дни само на бульон. 

Дните, в които трябва да се консумира само бульон, трябва да бъдат два от седем. И те не трябва да бъдат един след друг. За разтоварване можете да изберете всеки ден. Например понеделник и четвъртък или вторник и петък. 

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 килограма (СНИМКИ)

Какво месо да изберем?

За готвене на бульон можете да изберете пилешки гърди или пуйка, свинско месо и дори риба. Важно е парчето месо да съдържа кости. Отварата от кости обогатява тялото с колаген - протеин, който успешно се бори с бръчките отвътре. Освен това получавате перфектното лекарство за болки в ставите и предотвратявате появата на стрии. 

Рецепта

Костният бульон трябва да се приготвя достатъчно дълго, за да се извлекат максималните хранителни вещества. Готвенето на говеждо месо отнема 3-4 часа, пилешкото и пуешкото се готви между 1,5 и 2 часа, а рибата - един час.

Съставки за бульона:

Пиле с кости - 1 кг на 4 литра вода.
Лук от ряпа - 1 брой.
2 средни моркова.
1 дръжка от целина.
Домат - 1 брой (или 3 чаени лъжички оцет).
Подправки: мащерка, джинджифил, дафинов лист, пипер. Заслужава да се отбележи, че наборът от подправки може да варира от вашите вкусови предпочитания и съвместимост с месото. 

Чудната диета на баба, която топи килцата без да гладуваме

Препоръки

Можете да вземете голяма кост говеждо (за предпочитане с елементи от месо), но преди готвене е по-добре да изпратите тази съставка да се задушава във фурната при температура от 200 градуса за 15-20 минути. Тази тайна ще направи вкуса на бульона по-жив, а цвета му - златист. Зеленчуците преди консумация трябва да бъдат отстранени. Една чиния от този бульон ще осигури на тялото ви 84 калории. Общият прием на калории по време на разтоварването не трябва да надвишава 1000 калории и да не бъде по-малко от 500 калории./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ардан

Ардан 02.06.2019 15:42

“Лук от ряпа” - моля да приложите снимкив материал

комбайнер

комбайнер 02.06.2019 19:25

И аз обичам бульон, ама след него 2 вратни пържоли с 2-3 бирички.

Баба Меца

Баба Меца 02.06.2019 19:42

Лук от ряпа е най-важната съставка за ароматен бульон в Дръндово!

До АРДАН

До АРДАН 03.06.2019 1:09

Направо ме разбиха тия Джурналя. ЛУК ОТ РЯПА Е ГЛАВАТА ИМ НА ТЪПИТЕ ПИСАЧИ,ВЕЧНО СКРИВАЩИ НЕУДОБНИТЕ ЗА ТЯХ ПОСТОВЕ.

Ха-ха,

Ха-ха, 04.06.2019 12:20

нови и непознати продукти въвеждаме - лук от ряпа!