logo

Човек, спасявал принцеса Даяна, издаде опасна тайна за Меган СНИМКИ

Човек, спасявал принцеса Даяна, издаде опасна тайна за Меган СНИМКИ

Съпругата на Хари нае адвокатът на лейди Ди, за да я брани в съда, а той разкри какво се случва със здравето й

Върховният съд на Англия продължава да разглежда делото на 38-годишната Меган Маркъл срещу британските таблоиди. Това дело е заведено от херцогинята на Съсекс през октомври миналата година. Тогава Меган обвини собствениците на британския таблоид Mail за злоупотреба с лична информация и нарушаване на авторски права - това се случи, след като таблоидът публикува лично писмо, което Меган написала на баща си Томас Маркъл почти веднага след сватбата й с принц Хари през 2018 година.

Наскоро се оказа, че интересите на Меган Маркъл в съда ще защитава адвокат Дейвид Шерборн, който някога представляваше покойната принцеса Даяна, майката на принц Хари. 

Известно е, че през дългата си кариера опитният адвокат защитаваше в съда не само принцеса Даяна, но и други звезди. Негови клиенти по едно време бяха Пол Маккартни, Кейт Мос, Елтън Джон и много други. Всички тези звездни дела също са завели различни срещу редица таблоиди.

Миналата седмица английският Върховен съд проведе първото си заседание по делото Меган Маркъл срещу британските таблоиди. Поради пандемията от коронавирус срещата се проведе онлайн. Изслушването продължи цели шест часа и след приключването й стана ясно, че в бъдеще Меган Маркъл и баща й Томас могат да се срещнат лице в лице само в съда (това ще е първата им среща от повече от две години), за да свидетелстват един срещу друг.

Адвокат Дейвид Шерборн отбеляза, че след публичния срам, който Меган Маркъл претърпя поради публикуването на личното й писмо в таблоида, тя започнала да има проблеми със сърцето. Адвокатът заяви, че херцогинята е особено разстроена от факта, че баща й Томас Маркъл продължава да общува с таблоидите след публикуването на писмото и да им дава своите коментари по този въпрос.

Важно е да се отбележи, че Томас Маркъл продаде писмото на дъщеря си на пресата, защото го намери за доста обидно. Томас отбеляза, че е разстроен, защото Меган не проявява притеснение за здравето му. Томас Маркъл получи доста пари от журналистите за въпросното писмо.

„Това не беше писмо от загрижена дъщеря, тя не питаше за здравето ми. Нямаше нито един ред, който да може да се тълкува като „нека се срещнем и да сложим край на нашите различия“. Когато отворих писмото се надявах, че то ще е като маслинова клонка - посланието за помирението, за което съм мечтал. Но вместо това писмото дълбоко ме обиди“, мотивира постъпката си Томас Маркъл. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Малей

Малей 11.05.2020 19:48

боклука

deepen01@yahoo.com

[email protected] 11.05.2020 22:29

Не губете времето и отвличайте вниманието на читателите в тези времена. Има далеч по-важни неща. Питайте, ще има отговор.