logo

COVID ли? Лъсна скандалната причина Адел да отмени концертите си в Лас Вегас

COVID ли? Лъсна скандалната причина Адел да отмени концертите си в Лас Вегас

Преди дни през сълзи мегазвездата съобщи, че шоу няма да има, защото голяма част от екипа й е заразен

Британската певица Адел се забърка в страшен скандал. 

Преди дни през сълзи мегазвездата съобщи, че се налага да отмени концертите си в Лас Вегас, защото голяма част от екипа й е с коронавирус. 

В профила си в Инстаграм тя разказа, че извънредната ситуация не е позволила всички подробности около шоуто да бъдат изпипани докрай и се налага да прибегне до този извънреден ход.

"Мъчно ми е, но шоуто не е завършено. Положихме всички усилия, за да стане добре и да се състои навреме, но всичко бе съсипано заради забавяне на доставките (на оборудване) и коронавируса", обяснява изпълнителката.  

Ще се хванете за главата: Отслабналата Адел лъсна без грим СНИМКА

Тя признава, че е много разстроена и се извинява на почитателите си. А в края на видеото не успява да сдържи емоциите си и започва да плаче.

Част от феновете й побързаха да я подкрепят, но други се разгневиха, че е реагирала твърде късно и те трудно ще бъдат компенсирани за направените разходи за самолетни билети и резервация на хотелски стаи.

В момента много от тях настояват не само билетите им да бъдат презаверени, но и да им бъдат компенсирани разходите за техните полети и хотели в Лас Вегас след нейното внезапно решение.

Междувременно, позовавайки се на свои източници, The Sun съобщи, че изненадващата отмяна на шоуто може да се дължи не на коронавируса, а на задкулисните скандали на Адел със сценографа Есмералда Девлин, по-известна като Ес. 

Адел, променена до неузнаваемост, пак удиви феновете със снимка по бикини

Отбелязва се, че певицата и Девлин, която работи над световното й турне през 2016 г., не могат да се разберат за дизайна на сцената и декорите за последните концерти.

Есмералда Девлин

"Резултатът струваше милиони долари, но не удовлетвори Адел, и тя каза на Ес. Тя беше нервна, изпадна в паника, отчаяно искаше всичко да е перфектно", казва източникът.

Адел и Есмералда Девлин

"Заради безкрайните промени, които се правеха, така и не стана ясно какво всъщност иска Адел. Макар че винаги е предпочитала да е сама на сцената, тя беше под известен натиск да измисли огромна феерия. Това наистина предизвика някои доста експлозивни спорове", добавя друг.

Появиха се непоказвани СНИМКИ на Адел! Пусна ги мъж, който я…

Информация, че не коронавирусът е причина за отмяната на концерта, разпространи и TMZ. По данни на сайта, всички служителите на Caesars Palace, ангажирани с шоуто, са били здрави и готови събитието да се проведе. И останали шокирани, когато научили, че концерти няма да има.

Те също споделят, че британката била много взискателна и много неща, които видяла на сцената, не й допаднали. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

арабела

арабела 28.01.2022 8:39

Лесбо-трагедии парекселанс - някой май е със скъсан свинктер.