logo

Драма! Навършват се 40 дни от смъртта на доведения син на Емилия, баща му разтърси мрежата с думите си (СНИМКА)

Драма! Навършват се 40 дни от смъртта на доведения син на Емилия, баща му разтърси мрежата с думите си (СНИМКА)

Навършват се 40 дни от издъхването на доведения син на Емилия - Феди. Бащата на момчето - Жорж, написа трогателни думи в социалната мрежа, които разтърсиха и трогнаха всички.

Ето какво точно каза той, споделяйки и некролог.

"40 дни са ужасно дълго, мъчително време без усмивката, без гласа на детето ми. 40 дни са твърде кратък период, за да осъзная какво се е случило и да приема, че всеки има своя собствена съдба и път. Феди продължава да е част от мен. Ставам и лягам с мисълта за него, живея със спомените за прекрасното ми момче с най-свободната, спокойна и слънчева душа! Вярвам, че е приключил само земния си път и Бог е решил да го прибере при себе си с друга мисия. Толкова много светлина и чистота имаше в него! Спомняйте си за Феди не с тъга, а с усмивка! Той винаги ще бъде до нас! Обичам те, Федка!"


 

Коментирай

До писачите на блиц

До писачите на блиц 30.06.2018 15:45

Стига сте писали глупости - доведения син на Емилия. А коя е тая Емилия. Момчето си има баща и майка,вероятно по добри и неизвестни от една чалгаджийка. Може да напишете сина на Башур и името на майка му. Но нали пак да се пише за боклука в България.

Незнайна

Незнайна 30.06.2018 17:58

Поклон на това дете,отишло си толкова рано от живота. Дано да си в по добър свят. Почивай в мир. Само който не е изгубил дете не знае,че мъката е до живот,огромна и всепоглъщаща и никога не можеш да бъдеш щастлив. Съболезнования на бащата и майката.

1224

1224 30.06.2018 19:05

То бива бива пиар, ама това вече мина всички граници, какво ще стане, ако не се пускат във фейсбук, от смъртта на сина си да се пиариш, НЯМАМ думи не имам ама ще стане грозно, да почива в мир момчето