logo

Драма в кралското семейство: Елизабет II отвърна на жестокия удар на Хари и Меган

Драма в кралското семейство: Елизабет II отвърна на жестокия удар на Хари и Меган

Документ разкрива какво следва след решението на двамата влюбени

Кралицата на Великобритания – Елизабет II, е меко казано разстроена от поредната постъпка и грозно спонтанно решение на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Както БЛИЦ вече съобщи роялите са решили да се откажат от задълженията си към короната.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време гръмна истинска бомба, свързана с Меган Маркъл. Малко след това от jenata.blitz.bg публикувахме пикантни снимки, които донякъде доказват грандиозната новина.

Двамата са нарушили за пореден път кралския протокол, но постъпката им сега е толкова ужасна, че дори Елизабет II едва е успяла да приеме решението на влюбените.

Те сами са преценили как да постъпят, като не са уговорили с никого действията си.

От jenata.blitz.bg открихме документ, с който от кралския двор отговарят на двамата влюбени. Успяхме да открием отговори и на още мистерии, свързани с крайното решение на херцозите на Съсекс.

Изтече много интимна СНИМКА на Меган Маркъл

Меган и Хари са решили да не са част от официалните ангажименти на кралското семейство и да станат финансово независими, както вече ви споделихме.

Елизабет II е много натъжена, а пък принц Чарлз и принц Уилям са побеснели, щом са разбрали за желанието им.

Британски издания отбелязват, че решението на принц Хари и Меган Маркъл ще се отрази сериозно на лицето на монархията.

Ето го документът, с който кралското семейство коментира решението на двойката: 

Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган Маркъл

Двамата искат да се откажат от кралските си задължения и да не представляват британската монархия на официални събития и да се занимават с обществени дейности от нейно име. Все пак те продължават да подкрепят кралицата.

Във видеото британски медии отговарят на много от въпросите, свързани с решението на Хари и Меган както и това какво ще последва в бъдеще. 

Херцозите на Съсекс изтъкват, че решението им е продиктувано от желанието им да прекарват максимално много време със сина си Арчи и то по възможност в Северна Америка./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Впечатлена

Впечатлена 16.03.2020 3:24

Уау, от "блиц" са открили документ, който всъщност е официалното становище публиквано в страницата на кралското семейство! Колко впечатляващо! Каква блестяща журналистическа работа!