logo

Дженифър Анистън сподели плашеща тайна от миналото си,  от която тръпки ще ви побият!

Дженифър Анистън сподели плашеща тайна от миналото си, от която тръпки ще ви побият!

Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели доста страховита история от живота си. По време на участието си в шоуто на Джеймс Кордън звездата от „Приятели” разкри, че когато се преместила в Лос Анджелис, се наложило да дели един покрив с призрак.

В момента, в който 49-годишната актриса се нанесла в жилището, започнали да се случват странни неща – кафемашината и миялната се включвали сами, уредбата започвала да дъни с пълна сила. Анистън дори призна, че в началото си мислела, че започва да полудява. Точно в този момент решила да потърси професионална помощ и се обърнала към медиум. Специалистката дошла в дома й с тамян, сложила го на малък поднос и започнала да чете някакви заклинания. Докато работела, чиния и пепелник, намиращи се на един от рафтовете, паднали и се разбили на земята със страшна сила. 

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

След това екстрасенската споделила пред актрисата, че нечистата сила, с която живее под един покрив, не харесва съседката й и всячески се опитва да я изгони от жилището. Анистън се изплашила толкова много, че си стегнала багажа и се изнесла.

Дженифър Анистън най-накрая показа дома си за 15 млн. долара! Уникални СНИМКИ разкриват в какъв лукс живее актрисата!

Какво точно се е случило в къщата, преди актрисата да се нанесе в нея, остава пълна загадка. Джен обаче се надява полтъргайстът и въпросната съседка да са намерили общ език и гостът да е приключил с тормоза, на който подлагал всички живущи в сградата. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Рашо

Рашо 21.12.2018 7:51

Голям смях е тази измислица.

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 22.12.2018 7:22

Да беше си взела една пухкава писана.Нечистите сили моментално щяха да се изнесат.Та чак прахта от подметките им нямаше да се види.

Емил

Емил 22.12.2018 7:39

Лелеее! Целия се разтреперих! СТРАШНА история. Тамяна е бил некачествен, е за това!