logo

Екстрасенсът на Даяна предупреди за огромна опасност, надвиснала над принц Хари

Екстрасенсът на Даяна предупреди за огромна опасност, надвиснала над принц Хари

Симон Симънс е написала писмо до Уилям, в което го умолява да спаси по-малкия си брат

За никого не е тайна, че принцеса Даяна имаше личен екстрасенс, с когото контактуваше дълги години до смъртта си. Симон Симънс твърди, че все още поддържа връзка с покойната принцеса на Уелс, а наскоро тя дори е оставила съобщение за синовете си, пише Daily Star.

Симон, която беше близка приятелка на Даяна, казва, че принцесата на народа се притеснява за децата си и най-вече за Хари.

Както е известно, Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл се премести да живее в САЩ. 

Меган Маркъл принуди Хари и Уилям да потъпчат клетва, дадена на принцеса Даяна

Симънс казва, че двете с Даяна се опасяват, че всичко това може да завърши с ужасяващо бедствие. И дори намеква за възможното самоубийство на по-младия принц. 

Тя е написала писмо до Уилям, в което го умолява да спаси по-малкия си брат. "Даяна ме накара да обещая да ви наглеждам с Хари, за да се уверя, че сте добре и да ви предупредя, ако се задава опасност.

Пиша ви, умолявайки да се вслушате в думите ми, защото Меган изолира Хари и в крайна сметка това ще го принуди да предприеме радикални, вероятно смъртоносни, саморазрушителни действия. Ако искате да отговорите, не се колебайте. Трябва да спасим Хари", пише Симънс. 

Гореща новина за Меган и Хари: Напускат Канада! СНИМКИ

Екстрасенската все още не е получила отговор от Уилям, но възнамерява да напише писмо и на принц Хари.

"Ще му напиша още едно писмо, но ми казаха, че той и Уилям отказват да четат писма от приятелите на майка си, защото им е внушено, че не трябва да им се доверяват. Толкова е тъжно, защото това е единственият начин да чуят цялата истина за нея", отбелязва тя. 

По-думите на Симон, положението не спира да се влошава. "Хари е отделен от всичко, което обича - семейство приятелите, включително и другарите си от армията... Даяна каза, че той се чувства все по-изолиран и за него това е мъчение", казва още тя.

Симон Симънс и принцесата на Уелс се запознават в лондонската клиника за алтернативна медицина The Hale Clinic през 1993 г. и остават приятелки до гибелта й през 1997 г. Малко преди кончината на принцесата, тя я предупреждава, че "ще й се случи нещо, което ще й коства живота". 

Бивши служители на двореца скандализираха с пикантни разкрития за лейди Ди и Меган Маркъл

Симънс предсказа бременността на Меган - дори преди официалното съобщение за нея.

През октомври 2018 г. тя също така предрече, че херцозите на Съсекс ще се разделят до "две и половина-три години". Както и че преди внезапния край на брака им ще им се роди още едно дете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  

 

 

 

 

 

Коментирай

---000

---000 14.05.2020 20:42

Оно (чекнето) си го връти принцо на маленкио пъс ама будалчето не мое асе чалдиса дека Му крой "капа". Куа се оповни мое и да е веке доцно.

Анонимус

Анонимус 15.05.2020 10:35

И аз го предричам, въпреки че не претендирам да съм екстрасенЗ . Също така прогнозирам че Хари много скоро отново ще посегне към дрогата и алкохола. Ще свърши живота си в клиника за наркозависими или психиатрия.

Въпрос с повишена трудност

Въпрос с повишена трудност 15.05.2020 10:40

Боже, какво й хареса на тая. Та тя е грозна, проста, зла, дърта, нахална, егоистична, алчна, цветнокожа парясница.