Емилия с шокираща изповед, свързана с трагично починалия й доведен син: Благодаря на семейство на Федка, че… (ВИДЕО)

Емилия с шокираща изповед, свързана с трагично починалия й доведен син: Благодаря на семейство на Федка, че… (ВИДЕО)

Преди около пет дни певицата Емилия направи нещо невероятно, посветено на трагично починалия й доведен син Феди Башур. Само ден по-късно изпълнителката реши да направи невероятна изповед, свързана с проекта, който бе посветен на 19-годишния син на годеника й Жорж Башур.

Думите си тя сподели в личния й фейсбук профил. Публикуваме статуса й без редакторска намеса:

„Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен - най-силният човек, който познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен! 

На моят толкова близък човек Светльо - за всичко, което прави за мен, на Мариета Ангелова - за прекрасния текст, на Даниел Ганев - за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев, че засне това, което искахме, на момчетата, които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките, на Тони, Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета, които винаги са зад мен!

За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.

 

 

Думите й бяха по повод песента й Завинаги.

Коментирай

Амфибия

Амфибия 10.07.2018 20:14

Много тъп ПР

Баба

Баба 11.07.2018 9:30

"Благодаря първо на мъжа до мен - най-силният човек, който познавам и се възхищавам!" Така говореше и за първия си съпруг, с когото живя едва май нямаше и година, така говореше и бранеше Коко Динев. Леле, кой ли ще е следващият????

KOLKO GNUSNO

KOLKO GNUSNO 11.07.2018 21:27

O T V R A T !!!! KAK LI SPI SPOKOINO TAZI GENA, KATO E PRICHINA ZA TRAGEDIYATA?