logo

Ето на какви операции се е подложила 69-г. Брижит Макрон, за да изглежда толкова млада

Ето на какви операции се е подложила 69-г. Брижит Макрон, за да изглежда толкова млада

С помощта на куп интервенции първата дама на Франция е успяла да излъже годинките

Само след няколко месеца първата дама на Франция Брижит Макрон ще навърши 70 години. Въпреки това тя изглежда доста по-млада за годините си, а на стройното й тяло могат да завидят дори и ученичките. 

Как е успяла съпругата на Еманюел Макрон да излъже годинките? С помощта на редица пластични операции, разбира се, категоричен е пластичният хирург Александър Вдовин.

"Първото нещо, което се набива в окото на специалиста, е, разбира се, формата на носа й, която изглежда неестествено. И ако погледнем много по-ранни снимки на първата дама, изводът се налага сам: преди много години Брижит е прибягнала до ринопластика.

Антиейдж диетата на Брижит Макрон

Формата на носа и върха му са се променили доста. В онези години корекцията на носа се извършваше по съвсем различни стандарти", отбелязва Вдовин. 

Той не смята ринопластиката за неуспешна, тъй като е извършена по напълно различни стандарти, въпреки че не дава напълно естествен ефект. Днес експертите се опитват да извършват интервенции по начин, който да не се забелязва.

"Второто нещо, което е очевидно, е, че Брижит има фино набръчкан тип стареене. Той е по-характерен за европейците.

Характерна черта на този тип стареене е наличието на мрежа от бръчки, която е много трудна за премахване, а увисването на тъканите при този тип стареене, за разлика от пастообразното (деформационно), е минимално.

Затова е много трудно да се разбере дали първата дама на Франция е прибягнала до лифтинг, или не. Най-вероятно да, тъй като на 69-годишна възраст е трудно да се поддържа толкова опънат овал на лицето", посочва специалистът.

СНИМКИ от архива показват каква хубавица е била на младини Брижит Макрон

По думите на Вдовин, за борба с бръчките на тази възраст са необходими апаратни процедури - лазерно възстановяване на кожата, лифтинг с микроигли и инжекционни техники, насочени към дълбока хидратация на кожата. Според него първата дама на Франция периодично прибягва до подобни процедури.

Специалистът също така предполага, че Бриджит Макрон си е направила деликатна корекция в областта на скулите с филъри на основата на хиалуронова киселина. 

"Най-вероятно е направена горна блефаропластика или ендоскопско повдигане на челото, тъй като няма увисване на горния клепач, в периорбиталната област се виждат бръчки, а по челото - не много дълбоки бръчки.

Може да се предположи, че е направена ендоскопия на челото. Използвани са и инжекции с ботулинов токсин", отбелязва Вдовин. 

Брижит Макрон влезе в болница! 3 часа я държат под пълна упойка, за да...

Хирургът обръща внимание и на факта, че съпругата на френския лидер обича да носи къси поли и рокли, а в областта над коленете няма увиснала излишна кожа, което е типичен възрастов проблем при жените.

Вдовин е сигурен, че и тук не се е минало без намесата на специалисти, които са извършили апаратни процедури, насочени към стягане на кожата и нейното уплътняване - лазерен ресърфейсинг или фокусиран ултразвук. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Христо

Христо 22.01.2023 14:02

И 100 операции да направи ,ще си остане жена с мъжко лице

Мммм

Мммм 22.01.2023 14:27

Пак си е макак.

Шагренова кожа

Шагренова кожа 22.01.2023 14:58

Според мен кълцането е било в повече, щом е заприличала на Майкъл Джексън.

баба айше

баба айше 22.01.2023 15:02

госпожа макаронова и дядо асан ни ще да га ибе-карам го,ама вика-цъ....

Бих

Бих 22.01.2023 16:17

Я минал с кеф

Бабофил

Бабофил 22.01.2023 23:45

Тая бабка е като травестит ама и Макрончо си е жив гей така че, тази връзка е само за пред хората !

електра

електра 23.01.2023 10:01

тази дърта скумрия защо япоказвате да плаши децата тя става само за плашило

Ох, ах

Ох, ах 24.01.2023 11:56

А гълта ли или плюе?!