logo

Ева Лонгория подлуди почитателите си с тази интимна СНИМКА без грим и с...

Ева Лонгория подлуди почитателите си с тази интимна СНИМКА без грим и с...

Някога Ева Лонгория заемаше почетно място в списъка на звездите без деца. Американската актриса не искаше и да чува въпросите на журналистите не смята ли да става майка, твърдейки, че не е готова да жертва кариерата си заради бебе.

И когато шумотевицата около нея поутихна, Ева побърза да шокира почитателите си и пресата с новината, че е бременна. На 19 юни 43-годишната дива стана майка за първи път. Актрисата вече публикува няколко снимки на малкия Сантяго на профила си в Инстаграм. По всичко изглежда, че тя се наслаждава на майчинството.

Преди дни тя разтопи мрежата с още една нежна фотография. „Сутрешните прегръдки с този ангел са най-добрите!”, подписа поста актрисата и добави под него хаштаг „Щастлив петък”. На кадъра щастливата майка позира пред обектива без грим.

Феновете й изпаднаха във възторг и побързаха да я засипят с комплименти. „Красива майка и прелестно дете”, „Ева, толкова много ти отива майчинството”, са само част от коментарите под снимката й.

И ние искаме да отбележим, че вечно сияещата Лонгория сякаш е станала още по-красива. Продължавай да ни радваш с такива чудесни снимки!/jenata.blitz.bg

Коментирай