Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Не е изненадващо, че много фенове се интересуват от това как актрисата успява да поддържа красотата на тялото си и да изглежда великолепно на почти 50 години

Това е истински талант - да бъдеш секс символ 20 години и да не забавяш темпото. Ева Лонгория остава една от най-красивите актриси на нашето време. Появявайки се на екраните през 2004 г. в първата серия на "Отчаяни съпруги", тя веднага стана любимка на публиката.

Какво се случва: Бритни лъсна потна и мръсна в мрежата, вижте гнусно ВИДЕО

Не е изненадващо, че много фенове се интересуват от това как Лонгория успява да поддържа красотата на тялото си и да изглежда великолепно на почти 50 години.

Актрисата няма особена тайна. Подобно на много други жени, тя редовно се занимава със спорт и се придържа към правилното хранене. Благодарение на тази фигура дори млади красавици завиждат на Лонгория.

Полугола: Бритни Спиърс отърка дупе в чатала на чужд мъж ВИДЕО 18+

За да събуди още повече завист сред феновете, Ева публикува онлайн кадри от почивката си в Испания. Звездата от "Отчаяни съпруги" излезе от басейнапременена в яркозелен бански, който обаче не бе точният размер. Гърдите на актрисата буквално щяха да изскочат от всяка посока на горнището.

Красавицата показа изваяно и стегнато коремче и умопомрачителни крака.

Феновете отбелязаха, че Лонгория изглежда много впечатляващо. Но мнозина бяха озадачени от факта, че актрисата носеше твърде тесен бански.

Имаше фенове, които оцениха формата на звездата. В крайна сметка не всички млади момичета имат такава релефна преса, да не говорим за възрастни жени./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!