logo

Фенове се питат: Коя е мистериозната жена с принц Хари и Меган Маркъл? СНИМКИ

Фенове се питат: Коя е мистериозната жена с принц Хари и Меган Маркъл? СНИМКИ

Когато херцогинята слезе от самолета с малкия Арчи на ръце, вниманието на почитателите й бе привлечено от мистериозна дама в черно

Тези идни херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха десетдневната си обиколка в Южна Африка. Меган и Хари кацнаха на летището в Кейптаун с полет на British Airlines.

Двойката пътува с 4-месечния си син Арчи. 

Когато бившата актриса слезе от самолета с малкия на ръце обаче, вниманието на феновете бе привлечено не от бебето, а от мистериозна тъмнокожа жена, облечена в черно.

Страшна драма тресе кралското семейство, Меган Маркъл в дъното на голяма каша

Тя слиза заедно с тях от самолета и следва усмихнатото семейство до колата им. 

Почитателите на кралското семейство смятат, че мистериозната дама е бавачката на малкия Арчи.

Това между другото е втората й публична поява. За първи път бе забелязана, когато през месец август принц Хари и Меган Маркъл заминаха за Южна Франция, за да гостуват на приятеля си Елтън Джон.

Меган Маркъл подпали нов жесток скандал СНИМКИ

Тогава тя отново бе облечена в черни дрехи. 

Запознати твърдят, че тя не живее в резиденцията заедно с херцозите на Съсекс, но винаги ги съпровожда при пътуванията им. 

Меган Маркъл и принц Хари тъпчат поредна традиция, кралицата в шок!

Дамата в черно е третата бавачка на младото семейство. Първата жена се оказа недостатъчно професионална, а втората поемаше само нощните смени.

Между другото, минали месец The Sun съобщи, че в семейството на Хари и Меган има ново попъленени, което е успяло да се впише много добре. "Меган е много добра майка, но новата бавачка е богиня. Тя е страхотна с малкия Арчи и просто го обожава. Хари и Меган са много щастливи с нея", сподели тогава източник на изданието. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай